Moson függöny - Függönybolt és párnaszaküzlet

Mosonmagyaróvári függönyboltunkban nem kell megalkudnia az előre gyártott termékekkel, mindent az Ön igényeihez igazítunk.

Elérhetőség:

Web: https://www.facebook.com/mosonfuggony
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 99. Térképen
Telefon: +36209504828
Mobil: +36202645429
flehnergulyaskft@gmail.com

 

A Moson függönynél karnisok, függönyök, rolók, pliszék szalag- és lapfüggönyök kiskereskedelmével foglalkozunk. Cégünk tavaly alakult és vette át a közel 20 éves múlttal rendelkező üzletet. A szakmai háttér megtartása mellett azon dolgozunk, hogy minnél igényesebb módon tudjuk kiszolgálni régi és új ügyfeleinket. Hiszünk abban, hogy egy lakás vagy családi ház csak akkor lehet otthon, ha oda a megfelelő berendezési tárgyak kerülnek. Nagyapám, aki szabó mester volt, tanított meg arra, hogy nagy különbség van a konfekció és az egyedileg személyre szabott ruha között. Ezt a minőségi különbséget a függönyök és karnisok világában is megtaláljuk. Ezért célunk, hogy a felméréstől a felszerelésig jelen legyünk. A magyar gyártók, nagykereskedők minőségi termékei mellett LEHA partnerüzletként a prémium termékek is megtalálhatóak nálunk. 

Munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk a lehető legmagasabb szakmai hátteret kialakítani, hogy a tanácsadás és az elkészítés (varrás, szerelés) a magas szintű legyen.

Főbb termékeink: Karnis, függöny, roló, pliszé, párna, paplan, ágynemű és még sok más.

 

Facebook oldalunk → 

Instagram oldalunk → 

Pinterest oldalunk → 

Galéria