Székpláza – www.szekplaza.hu

Válasszon magának széket, kárpitot és faszínt! Egyedi kivitelezés gyorsan és kényelmesen. Székpláza, ahol egy kattintással megszerezhet mindent, amin ülni lehet!

Elérhetőség:

Web: https://szekplaza.hu
Cím: 1135 Budapest, Reitter F.u. 8/b. Térképen
Telefon: 06 1 270-9700
Mobil: 06/70 432-5000
impala@impala.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Óriási székválasztékunk mellett különböző asztalok, asztallábak, asztallapok, fotelek, étkezőgarnitúrák, irodai és forgószékek, design székek és egyéb kiegészítő bútorok találhatóak.

Raktárunkból több mint 10.000 termék közül választhat: székkínálatunkban bárszékeket, hintaszékeket, kárpitozott székeket, kárpitozott karszékeket, kárpitozott fémvázas székeket, lemezelt karszékeket, lemezelt székeket, nádazott karszékeket, nádazott székeket, tárgyalószékeket, térdeplő székeket, illetve ülőkéket, koktélfoteleket és puffokat is talál.

Webáruházunk termékeinél megtalálhatóak az adott termékre vonatkozó információk – többet között méretek, garanciális idő, valamint a termék raktárkészletének mennyisége is, mely rendelés esetén fontos információt jelent.

Termékeinket nem csak magánszemélyeknek, hanem cégeknek és a HORECA szegmensnek is ajánljuk. Tárgyaló-, illetve irodai székeink tökéletes bútorai lehetnek a kicsi és a nagy irodák számára is.

Kedvezményeink:

  • 50 darabszám feletti termék vásárlása esetén kedvezőbb árak

  • Folyamatos egyedi, illetve szezonális akciók

  • Lakberendezők Országos Szövetsége tagjai számára kedvezmény

Kövesse Facebook oldalunkat, ahol termékbemutatókat, híreket, információkat, akciókat találhat webáruházunkról.

Irodai székeink, gyerek- és ifjúsági forgószékeink, illetve vezetői forgószékeink kínálata mellett keresse XXL és XXXL vezetői forgószékeinket, melyek teherbírása meghaladja a 150 és a 200 kilogrammot is!

 

Galéria

Cikkeink