Fedezd fel a benned rejlő Bútortervezőt és Nyerj!

Várjuk a ti ötleteiteket elképzeléseiteket is raklaptémában. Mit lehet még kihozni néhány darab raklapból? Elég egy lefotózott rajz, esetleg vázlat vagy egy részletes leírás, hogy Ti mit hoznátok ki a raklapokból! Az ötleteket a facebook oldalunkra tesszük fel, ahol majd szavazni lehet rájuk és, aki a legtöbb szavazatot kapja, annak az Impala Bútorkereskedő Kft. jóvoltából adunk egy Relaxfotelt!

2012 Június 24-ig! 


A 21 óráig beérkezett ötletek és rajzok felkerülnek a Lakberinfo.hu Facebook oldalára, ahol  

Június 27-én 21 óráig lehet szavazni a legjobb ötletekre!


A legtöbb Like-ot kapott pályázat nyertese nyeri a Fotelt, melyet majd személyesen vehet át az Impala Bútorkereskedő Kft. Reitter Ferenc utcai üzletében.

Íme a nyeremény:

Impala relaxfotel


A témának kicsit jobban utánajárva azt láttuk, hogy egyes "raklapfanok" egész szobákat képesek ebből a termékből kialakítani, ami azért talán egy kicsit túlzás. viszont való igaz, hogy egy-egy jobban sikerült bútordarab nemcsak feldobja, hanem nagyon is trendivé teszi a helyiséget. Így aztán lehet hogy az alábbi tárgyalóasztalnak megálmodott termék egyes esküvő és rendezvényszervezők kedvenc elnyerve például a farmer-expo dizájn díját. És még elkészíteni sem nehéz.

Raklap asztal házilag

 Raklap asztal házilag

Raklap asztal tervrajz

Vállalkozóbb szelleműek, vagy, ha ragaszkodunk a képhez, akkor medencével rendelkezők egyedi elképzelés és szerintünk utólagos párnázás mellett most legyárthatják első kerti nyugágyukat, amelyhez azonban úgy tűnik nem árt némi tapasztalat és kézügyesség sem! Az eredmény azonban magáért beszél, még akkor is, ha úgy véljük ez a darab kicsit nehezen mozgatható és a tárolása is megfelelő helyiséget igényel.

Raklap napozóágy

Raklap napozóágy

 Raklap napozóágy nyugágy tervrajz

Ha csupa fektethető vagy lapos dologgal rendelkezünk polcrendszert is készíthetünk, ami egyéni színalkalmazást lehetővé téve roppant jól mutat egy műszaki cég ügyfélvárójában. Pont ugyanitt egy-két raklapokból készült minimál dizájnú, de retró stílust idéző fotel is elfér. Érdemes megfigyelni, hogy a karfa újságtartó funkciót kapott és fantázia sem kell hozzá, hogy az ülőalkalmatosságot bizony nem csak az ügyfélvárók látogatói kedvelnék, ahogy ezt a letisztult formájú dohányzóasztalt is sokan elvinnék a nappalijukba.

Raklap polc

Festett raklap polc

 Raklap fotel

Raklap fotel fehér festett

Raklap dohányzóasztal

Raklapbútor

Sokan mondhatnánk, hogy ebben a raklapos dologban nagyon meg kell látni a lehetőségeket és egészen biztosan alkalmazni kell a megfelelő kiegészítőket, de a befektetett munka egy egész raklapnyi gyümölcsöt teremhet :)

Szoboszlai Krisztina