Bővült az Alutrend család: megérkezett a Compact

Az új Alutrend Compact család a kiskereskedelmi forgalmat célozza meg! Az Alutrend szennyfogó rendszer az idén ünnepeli 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból kapott egy új, saját névre hallgató weboldalt, az Alutrend.hu-t és egy komoly frissítésen esett át termékpaletta. Nevesítve lettek az egyedi járófelületű típusok és bevezetésre került egy kisebb forgalomra fejlesztett, zárt szerkezetű típus, az Alutrend Compact.

Az alumíniumsínes lábtörlő szőnyegek alkalmazása alapvetően a nagyobb forgalmú intézményekhez volt köthető, ahol lehetőség van kültéri vagy nagyobb beltéri rendszer kialakítására. Hazánkban számos kereskedelmi üzletlánc, irodaház vagy bevásárlóközpont használja az Alutrend Maxi típusokat, amik a nagy forgalom mellett a bevásárlókocsis forgalmat is tolerálják. Közepes látogatottságú intézmények, kulturális központok, illetve irodák számára az Alutrend Mini jelentette a megoldást, de sok kisforgalmú épület bejáratába is telepítették - legtöbb esetben dizájn megfontolásból.

Az Alutrend Compact az utóbbi közönség számára ad újabb, kedvezőbb árfekvésű alternatívát, illetve léphet be újabb piaci szegmensbe, ahol akár családi házak vagy lakóparkok bejáratait díszítve gyűjtheti a koszt és szennyződést. A Compact értelem szerűen a méretéről kapta a nevét. Alacsony profilja és szélesebb járófelülete ideális lehet 200 fő / nap alatti gyalogos forgalom kiszolgálására, ahol külön nem terveztek szennyfogót. 10 mm-es teljes vastagsága miatt nem igényel betonaljzat mélyítést, egyszerűen a járólapok megbontásával telepíthető kisméretű L-profil keretezéssel. Ideális esetben a járólapok fektetése közben kihagyható számára a kívánt hely, amivel költséget és időt lehet megtakarítani. A lábtörlő gyakorlatilag egy burkolati típus, aminek a célja az utcai szennyeződések bejutásának megakadályozása, ezért érdemes már a tervezéskor megelőzni a dupla burkolást, illetve az elsődleges burkolat későbbi feltörését.
Alutrend Compact Szennyfogó szőnyeg

Alutrend Compact Szennyfogó szőnyeg

A Compact szennyfogó zárt szerkezetű lábtörlő megoldás, ami annyiban különbözik a Maxi és Mini típusoktól, hogy sínjei között nincs légrés, így a szennyeződések nem tudnak - nagy mennyiségben - a szőnyeg alá hullani. Ezáltal a tisztítása nem különbözik a hagyományos szőnyegek tisztításától, alumínium sínjeinek és könnyű mozgathatóságának köszönhetően mégis lehetőséget biztosít - szezonális karbantartások esetén - vízsugaras tisztításra is.

Alutrend Compact Szennyfogó szőnyeg beltérre és kültérre

Az Alutrend Compact lábtörlők típusai zónaszemlélet szerint, 200 fős napi gyalogos forgalom alatti bejáratokba:
           Az Alutrend Compact lábtörlők típusai zónaszemlélet szerint

További információk a forgalmazótól:

Cleartex Kft. 

2040 Budaörs, Gyár u. 2. | +36 23 887 400 | cleartex@cleartex.hu
Letölthető ismertetők: Alutrend szennyfogó rendszerek 2016 | Alutrend Compact 2016

www.alutrend.hu

www.cleartex.hu