Sőt, a textília képes önmagát frissíteni, méghozzá környezetkímélő módon! Forradalmi alapanyagokból magas szintű technológiával gyártva megszületett a frissen szabadalmaztatott Wetcare víz-, láng- és szennytaszító bútorkárpit!

Hogyan lehetséges ez?

Az egyedülálló termék legfontosabb jellemzője a Wetcare - szál, melyet mikroszűrő-technológiával építenek az anyagba, amely ez által teljesen vízállóvá ugyanakkor légáteresztővé válik. A Wetcare technológia különlegessége abban áll, hogy alkalmazásával a textília nemcsak víz– és lángálló, de baktériumtaszító is lesz. A szabadban számtalan természetes mikroorganizmus található, mely nagy fontossággal bír bolygónk ökológiai rendszerében.

Zárt környezetben ugyanezek a mikroorganizmusok betegségek és allergia forrásai lehetnek. Köztudott, hogy a poratka különösen a nedves, meleg környezetet kedveli (mint pl. az ágymatrac), ürüléke pedig súlyos allergiát okozhat. A mikroorganizmusok legtöbb fajtája nagyon gyorsan képes szaporodni a szőnyegben, függönyben, bútorkárpitban, s ezzel könnyen válik bakteriális fertőzések melegágyává. A Wetcare kezelés antibakteriális ezüst nanorészecskéket juttat a szövet felületére ezzel megelőzi a mikroorganizmusok megtelepedését és terjedését.

Önfrissítő bútorkárpit- környezetkímélő módon

A rossz szagok elleni frissítő spray-vel való hagyományos kezelés általában csak átmeneti és rövidtávú eredményt hoz. A Wetcare - rel kezelt bútorkárpit önmagát képes frissíteni: a nanobevonat fény hatására eltávolítja a rossz szagot okozó molekulákat, így folyamatosan frissen tartja a bútort. Nincs szükség vegyi anyagokra, a frissülés fény hatására, "bio" módon történik!

Modern technológia-megszokott kényelem -könnyű kezelés

A bútorkárpitnak a jó közérzetet kell szolgálnia, és bár a Wetcare - termékek funkciójuk tökéletesítése céljából többféle kezelésen is átesnek, természetes tapintásuk és a kényelmet szolgáló tulajdonságaik megmaradnak. A Wetcare nano-kezelés külön bevonatot képez minden egyes szövetszálra, ezzel tökéletes védelmet biztosít az anyagnak. Speciális technológiája lehetővé teszi, hogy bármilyen struktúrájú anyagon használják, az kezelés után is megőrzi eredeti tapintását és külsejét.

Széleskörű használat – kimagasló minőség

Ahol a minőség és higiénia egyformán fontos, ott a Wetcare a legjobb megoldás. A Wetcare termékek leginkább kihasználhatók olyan helyeken, ahol a bútor igénybevétele és a szennyeződés esélye nagy (pl. kórházak, iskolák, szállodák, éttermek, kollégiumok, stb.), mivel kiváló baktérium- és folttaszító tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Wetcare termékeket a Nuans Textil Forgalmazza - www.nuanstextil.hu

D. Varga Judit