A látványos, teátrális stílusáról ismert, világszerte népszerű Christian Lacroix márka első ízben kirándul a lakástextíliák és kiegészítők területére, mégpedig a színpompás, merész, ragyogó textíliáiról ismert Designers Guild márka számára. A kollekció a Christian Lacroix márka összes jellegzetességét magán viseli: mozgalmas, színes, és teli van történelmi és építészeti utalásokkal. A sorozatot a Christian Lacroix hazájának számító Dél-Franciaország kontrasztjai illetve Arles városa inspirálták: nyomott mintás, rusztikus lenvásznak találkoznak benne fényűző taftokkal, hímzésekkel és selymekkel, egyes darabjai pedig a naplemente ragyogó színátmeneteit idézik fel. A sorozat anyagai már megrendelhetők a Designers Guild hazai forgalmazójánál, a Hephaistosban is, ahol egy speciális anyagminta-könyvben meg is érinthetők, végig is simíthatók az egyes, pazar textilek.

Christian Lacroix divattervező 1987-ben alapította divatházát. Történelmi utalásokkal teli, a népművészetből is merítő, látványos, gazdag kollekciói hamar legendássá váltak, és immár több mint két évtizede a pazar luxus szinonímái. A divattervező távozása után az a Sacha Walckhoff lett a divatház művészeti vezetője, aki korábban 17 évig dolgozott Christian Lacroix mellett. Jó pár éve ő felel a márka pret-a-porter kollekcióiért illetve kiegészítőiért, jelenleg pedig ő a márka kreatív igazgatója és stratégiai kérdésekben is dönt. A Designers Guild számára tervezett kollekcióról a következőt mondta: “Megtisztelő feladat és egyben örömteli munka volt a Christian Lacroix divatház lényegét lakástextíliák nyelvére lefordítani, méghozzá egy olyan márka számára, mint a Designers Guild.”

A Designers Guild márkát 1970-ben alapította Tricia Guild, azóta is ő a márka művészeti vezetője. Színpompás, látványos, részletgazdag lakástextíliái, tapétái, bútorai és kiegészítői világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. A Hephaistos üzlete 1993 óta a város egyik legizgalmasabb lakberendezési boltja. Egyedülálló tapéta- és lakástextilválasztékában olyan márkák kínálata szerepel, mint a Designers Guild, a Ralph Lauren Home vagy a Cole&Son, de ezeken kívül még több tucat jónevű nemzetközi gyártó textil- és tapétamintáiból válogathatnak a vásárlók. Az üzlet földszintjén a kisbútorok, lakásdekorációs kellékek, kiegészítők kaptak helyet, a galérián pedig több száz textil- és tapétakönyv több ezer anyagmintájában lehet elmélyülni.

Hephaistos

1056 Budapest, Molnár u. 27.

Tel./Fax: +361.266.15.50

www.hephaistos.hu

Christian Lacroix lakástextil

Christian Lacroix lakástextil

Christian Lacroix lakástextil

Christian Lacroix lakástextil

Christian Lacroix lakástextil

Christian Lacroix lakástextil

Christian Lacroix falikárpit