AlveRoll - Árnyékolás és függöny

Széles függöny és karnis választékunkkal minden nyílászárójára tudunk árnyékolót ajánlani. Színeket, mintákat együtt válogatjuk össze, amit a felméréskor magunkkal viszünk.

Elérhetőség:

Web: https://roletta-rolo.hu
Cím: 1138 Budapest, Üteg u.17/b. Térképen
Mobil: +36 30 8709620
info@alveroll.hu

Roló, roletta, lapfüggöny…

Gon­dot okoz a meg­fe­lelő roló vagy árnyékoló kivá­lasz­tása? Bemutatótermünkben mindent kipróbálhat! A roló összes típusa, a konzolos roletta, a tokozott roletta, vezetősínes vagy a tetőtéri roló minden fajtája bemutatásra kerül. A római roló és lapfüggöny mozgatása, kezelése sem okoz így majd gondot, ha ezeket a típusokat választja. Segítünk eligazodni az árnyékolók világában…

Széles függöny és karnis választék áll rendelkezésre, így minden nyílászárójára tudunk megfelelő árnyékolót ajánlani. Színeket, mintákat együtt válogatjuk össze, melyeket a felmérés alkalmával magunkkal viszünk.

Tapasztalatunk szerint, így a legkönnyebb a választás, természetesen a felmérés nem jár semmiféle kötelezettséggel. Ezt követően kiszámoljuk a költségeket. A részletes árajánlat mindenkinek hasznos, mi könnyebben dolgozunk a pontos számításokból, Ön pedig áttekinthető, rendezett kalkulációt kap a várható költségekről. Minden segítséget megadunk ahhoz, hogy Önnek egyszerűbb legyen a döntés! Trendi roló anyagok, roletta színek közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Galéria

Cikkeink