Napháló roló, ami belső árnyékolásra is tökéletes

Milyen egyedi tulajdonságokkal bír a napháló roló? A sokféle színben és struktúrában választható UV álló textil érdekessége, hogy 80-90%-ban megszűri a napsugárzást és visszafogja a nap melegét, a fényt mégis  jelentős mértékben beengedi, miközben a kilátást nem gátolja. Nem kell lemondanunk a kilátásról, a panorámáról sem miközben ideális hőmérsékletet kívánunk beállítani otthonunkban. A külső árnyékolók a leghatékonyabbak a nagyfokú felmelegedés ellen, de sokszor ennek kialakítására már nincs lehetőség. Költséghatékony megoldás lehet a napháló roló beltérben szerelve.

Beltéri napháló roletta szerkezeten

Beltéri napháló roletta szerkezeten fehér áttetsző

Kültéri napháló roló

A napháló elsősorban a nyílászárók külső oldalára felszerelt rolós szerkezet, amely kívülről árnyékoló funkciót lát el, ugyanakkor a helyiségben biztosítja a természetes fényviszonyokat. A külső napháló más belső árnyékoló eszközökkel ellentétben, - melyek szinte magukba szívják az ablaküvegen már átjutott napfény melegét és azt közvetítik a helyiségbe, - e típus a nem kívánt napfény túlnyomó részét kiszűri. Ezáltal hatékony védelmet nyújt, mivel az ablak üvege nem melegszik fel és nem továbbít meleget a helyiségekbe. Motoros és hajtókaros változatban egyaránt megrendelhető.

Kültéri napháló roletta szerkezeten

Ízelítő a hatalmas színválasztékból:

AlveRoll napháló színminták

Nagy üveg felületeknél javasoljuk a motoros roló felszerelését, amit mozgathatunk kapcsolóval vagy rádiós távszabályzóval, a motorizálás további előnye, hogy külső érzékelőkkel az automatizálásukat is megvalósíthatjuk. Védőtokos, feszített változata még nagyobb biztonságot nyújt a kevésbé szélvédett helyeken. Kisebb, közepes méretű rolók esetében egyszerűbb kivitelű, rugós, vagy kézi mozgatású szerkezet is elérhető.

Nézd meg a felhasználási lehetőségeket és további fotókat az
AlveRoll weboldalán >

AlveRoll - Árnyékolás

 1139 Budapest,  Üteg u. 17/b.

Nyitva tartás : H-P: 10.00 – 18.00, . Sz : 09.00 – 13.00

Telefon: +36308709620

www.roletta-rolo.hu