A gyerekek imádják a színeket, rajonganak a nagy mintákért, és határtalan a fantáziájuk: meséli a Designers Guild márka mögött álló tervezőnő, Tricia Guild.

A 2011-es Kid kollekcióban ennek megfelelően számos új irányvonalat villant fel a rendkívül termékeny tervezőnő. Az Around the World sorozatban főként olyan tapéták és nyomott textilek szerepelnek, melyeken a térképek alkotják a fő motívumot. A My Best Friend sorozatban játékos, vidám állat-arcocskák gondoskodnak arról, hogy a gyerekszoba még vidámabb legyen.

A Tea Time kollekcióban kakukkos órák és apró, klasszikus minták játsszák a főszerepet, a Daisy Patch-ban pedig a virágminták dominálnak. A számos ágytakaróhoz, díszpárnához, ágyneműhuzathoz, tapétához és szőnyeghez idén két különleges pelenkatáska is tartozik, melyek a kollekció többi darabjával együtt megvásárolhatók a Hephaistos üzletében.

Hephaistos

1056 Budapest, Molnár u. 27.
tel.: (1) 266-1550

www.hephaistos.hu

Designers Guild új lakástextil kollekciója gyerekeknek

Designers Guild új lakástextil kollekciója gyerekeknekDesigners Guild új lakástextil kollekciója gyerekeknekDesigners Guild új lakástextil kollekciója gyerekeknek

Designers Guild szőnyeg gyerekszobába

Designers Guild ágynemű gyerekeknek

Designers Guild ágytakaró gyerekeknek

Designers Guild függöny gyerekeknek

Designers Guild függöny gyerekeknek

Designers Guild függöny gyerekeknek

Designers Guild függöny gyerekszobába

Designers Guild úbagoly mintás gyerekszobai szőnyeg