A Linie Design filozófiája:

„Skandináv gyökereink határozzák meg gondolkodásunkat. A minőség és szépség az alapja mindennek, amit teszünk. Folyamatosan kutatjuk az új anyagokat, módszereket, mintákat és az ötleteket. Célunk, hogy szépséggel töltsük meg az otthonokat az egész világon. Ezért gyönyörű szőnyegeinket az esztétikum, a minőség és a rendkívüli funkcionalitás jellemzi. A professzionalizmus, az őszinteség, elkötelezettség és ügyfélközpontúság a kulcsszavaink.”

A dán Linie Designt 1980-ban alapították, Skandináviában a kézzel szőtt szőnyegek legnagyobb gyártójaként és kereskedőjeként ismert. Kollekcióját a modern design, elegáns színek, minőségi anyagok és kézi munka jellemzik. Elismert dán tervezők és indiai kézműves mesterek munkái ezek a szőnyegek, akik tudásukat generációkon át tökéletesítették. A Linie Design szőnyegei több mint 60 országban számítanak a legnépszerűbb termékeknek. A népszerűségüket a minőségen felül a verhetetlen áruknak köszönhetik.

Designerek: Kim Naver, Marie-Louise Rosholm, Lea Brisell, Urd Moll Gundermann, Bodil Jerichau, Hanne Kortegaard, Pernille Folcarelli, Helene StenkJer Iversen, Gitte-Annette Knudsen

2020. június 4-től 2020. június 25.-ig minden Linie Design szőnyeget 20% kedvezménnyel vásárolhatsz/rendelhetsz meg az IDdesign-ban! 

Válogass a több száz szőnyegünk között a weboldalon, vagy látogass el bemutatótermünkbe ahol számos szőnyeget élőben is megtekinthetsz, illetve a szőnyegmintákat is áttekintheted a könnyebb választáshoz!

Gyapjú szőnyegek a webshopban >

Viszkóz szőnyegek a webshopban >

Kevert  szálas szőnyegek a webshopban >

Bőr szőnyegek a webshopban >

 

A LINIE DESIGN SZŐNYEGEK KÜLÖNBÖZŐ KOLLEKCIÓI

A Linie Design kollekciók katalógusainak megtekintéséhez kattints a képekre. 

Essentials kollekció:
Egy stílus, melyben mindenki megtalálhatja a kedvenc szőnyegét. Ez a kollekció különböző formákat, színeket és anyagokat kínál melyekben te is megtalálhatod a saját személyiségedhez és otthonodhoz illő darabokat. Minőség, komfort és egyszerűség – ezek a tulajdonságok találóan jellemzik a Essencials kollekció darabjait.

Linie Design essential szőnyeg

Various kollekció: 
A Various kollekció darabjai megragadják a fantáziánkat. Innovatív, autentikus és ízléses. Ez a kollekció az anyagok, színek és textúrák kölcsönhatásából született és segít az otthonod stílusának játékos kialakítására.

Linie Design various szőnyeg

Artwork kollekció: 
Az Artwork kollekció a skandináv design hagyományát követi, időtlenség és minimalizmus jellemzi, amely ötvözi a klasszikus és modern stílust. A skandináv tervezők vezetésével hozta létre a Linie Design ezt az egyedülálló szőnyegkollekciót.

Linie Design artwork szőnyeg

Selected kollekció: 
Kiváló formatervezés és az anyagminőség jellemzi ezt az exkluzív szőnyeg kollekciót, amit a különböző mintázatok tesznek különlegessé. A dán tervezők célja az volt, hogy ezek a darabok karaktert adjanak az otthonoknak. A szőnyeg egyedisége az anyaguknak és a szövési módszernek köszönhetőek.

Linie Design selected szőnyeg

Leather kollekció: 
A skandináv stílus anyagai közül kiemelkedik a kő és a márvány és a bőr. A Linie Design 100%-ban valódi bőrből készült szőnyegei exkluzív kollekciót alkotnak. A fehér, fekete és szürke tónusú darabok remekül illeszkednek a modern otthonokba. A szőnyegeken megjelenő geometriai minták igazi kis műalkotások.

Linie Design leather szőnyeg

Válogass a több száz szőnyegünk között a weboldalon, vagy látogass el bemutatótermünkbe ahol számos szőnyeget élőben is megtekinthetsz, illetve a szőnyegmintákat is áttekintheted a könnyebb választáshoz!

Linie Care: A gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelmi előírásokra, az emberi jogok tisztelésére és az egészség védelmére. Tagja a Care & Fair európai szőnyegkereskedelem világméretű iparági kezdeményezésének, melynek célja az illegális gyermekmunka elleni harc, valamint az indiai, nepáli és pakisztáni szőnyegcsomózók és családjaik életkörülményeinek javítása.

A kezdeményezés részeként a Linie Design 2008 óta egy indiai iskolának teljes körű anyagi támogatást nyújt, így 350 diáknak ad lehetőséget egy biztonságosabb jövőre. Ezen felül 2002 óta az anyák és a nővérek is lehetőséget kapnak, hogy a Linie Design iskolában írást, olvasást és matematikát tanulhassanak, ezen felül megtanítják őket varrni, amely lehetőséget biztosít számukra, hogy az elkészült termékeiket értékesítsék vagy azokat egyéb módon felhasználhassák.

Keresd fel az IDdesign weboldalát, és ismerkedj meg a bútorokon a túl a széles lakásdekorációs termékekkel is!  

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701