Összeállításunkban a választékukban kapható műanyag székeikből válogattunk, melyek a modern étkezők meghatározó bútorai lehetnek. A műanyag székek elterjedésének több oka is van. A retró iránti szeretet és tisztelet inspirálta a tervezőket arra, hogy a régi formák felelevenítésekor, újragondolásakor, a korszakra jellemző gyorsan teret hódító műanyagot válasszák a székek anyagaként. A másik ok, hogy a műanyag könnyen alakítható, színezhető, olcsóbb mint a fa,  könnyen tisztítható, és alkalmas a sorozatgyártásra.

Szinte bármilyen forma kialakítható belőle, és az ergonómiai elvárásokkal szembeni igényeknek is sokkal könnyebben meg tud felelni. E számos előnyös tulajdonsága mellett a megjelenése vonzza a szemet, akár az élénk színű, akár a sejtelmesen, füstszerűen áttetsző változatokra gondolunk.

A beltéri műanyag székek könnyű szerkezetüknél fogva sikeresek. Ezeket a székeket szigorú minőségi teszteknek vetették alá, melyek bizonyítják - otthoni felhasználásukon túl - a vendéglátóipari használatra való alkalmasságukat, és egyben tartósságukat is. Beltéri szék beszállítóink között kiemelkedő minőségű termékeket kínál a PEDRALI gyár. A legtöbb műanyag székünk alumínium vázszerkezetre épül.

A Dublino Kft. weboldalán megtekinthető a teljes műanyag szék választék, mi most a teljesség igénye nélkül válogattunk. www.dublino.hu

Műanyag szék