Tapasztalja meg az érzékiséget a fürdőszobában! Költői, letisztult és világos. Üde érzés, amelyet naponta dédelgethetünk. A dizájn a kifinomult, tiszta ívekre és az elegáns felületekre koncentrál, ezáltal juttatva érvényre a finomságot.

PuraVida mosdócsaptelep

Az alakja vonzza a tekintetet, és megérintésére ösztönöz. A csaptelep fokozatmentes működését szoborszerű szépsége teszi teljessé. A készülék finom, állítható szögű vízsugarat bocsát ki. Tisztaságot, kecsességet, a nyugodtság átfogó érzését sugározza.

Hansgrohe Pura Vida csaptelep

Hansgrohe Pura Vida csaptelepHansgrohe Pura Vida csaptelep

PuraVida kézizuhany

A Hansgrohe AirPower technológiájára jellemző esőcseppek a különleges Raindance érzést kölcsönző kellemes vízfüggönnyel ölelik körbe a testét. A nagy méretű zuhanyfej kivételes zuhanyozási élményt biztosít. A Caresse funkció az EasyClick funkcióval együtt öt különböző sugárformát használ egyidejűleg, amely által egy teljesen új, kényeztető masszázst biztosító vízhullám jön létre. A testkontúrt követő zuhany a legfinomabb élvezetet kínálja, az emberi test alakjának- speciálisan a vállak szélességének figyelembe vételével van kialakítva.

Hansgrohe Pura Vida csaptelep

Hansgrohe Pura Vida zuhanyfej

Hansgrohe Pura Vida zuhanyfej

Hansgrohe fürdőszoba

PuraVida kád és bidé csaptelepek

Hansgrohe Pura Vida kád csaptelep

Hansgrohe Pura bidé csaptelep

Hansgrohe Pura Vida bidé csaptelepHansgrohe Pura Vida csaptelep

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.hu