Mindaz, ami ilyenkor bennünket körülvesz nagyon meghatározó és inspiráló lehet. Így aztán egyáltalán nem mellékes, hogy mi vezeti el a felesleges vizet. Egyesek az üvegfalakra, az elhúzható tolóajtókra, a hermetikusan lezárt zuhanykabinokra esküsznek, mások szeretik újra és újra izgalmas hangulattal felruházni fürdőszobájukat, főleg azért, mert szerintük a fürdőkád minden rendes otthon elengedhetetlen része. Bár a hosszú pihentető fürdő kevesebb a gyors frissítő zuhany annál több "locs-poccsal", kicsapódó vízzel és nedves szőnyeggel jár. Ha távol akarjuk tartani a mini óceánokat a fürdőszoba padlójától érdemes zuhanyfüggönyt beszerezni.

Csíkos zuhanyfüggöny

Zuhanyfüggöny ötlet

A West Elm számára mindig fontos volt a természetes anyagok és a letisztult dizájn használata. A fürdőszobába vásárolható berendezési tárgyaik közül a tükrök, a szennyes tartók és egyéb kiegészítők mellett a zuhanyfüggönyök képviselik a mindig megújuló dizájn lehetőségét. A közel tízféle zuhanyfüggöny-választék kevésnek tűnhet, de a lakberendezők között igen népszerűek a cég által forgalmazott letisztult formák és a direkt színvilág. Ráadásul, ezek a minden lakásban használt kiegészítők, a cég és a vásárlók szerint is, szeretetet, melegséget kölcsönöznek a fürdőszobának. Az egy-egy terméken szereplő érdekes minták, nemcsak új és meglepő vonalat képviselnek, hanem, mint a virágok és a pillangók párosítása, különleges köteléket is biztosíthatnak a természethez.

Mintás zuhanyfüggöny

Vízlepergető zuhanyfüggöny

A pillangós-virágos zuhanyfüggöny teljes mértékben pamutból készült, ami nagyon kellemes tapintású (különösen a csupasz és érzékeny bőr számára), nedvszívó anyag és lehetővé teszi, hogy a függöny megtartsa az összes kiömlő vizet. De az anyag hipoallergén is, így bárki számára tökéletes választás. Mindezek mellett az is jó tulajdonsága, hogy mosógépben mosható; na meg, hogy ezzel a mintával kedvezményes áron ( október 21-ei infó ) 9873 forintba kerül internetes vásárlás mellett.

Szoboszlai Krisztina

Zuhanyfüggöny klasszikus

Pillangós zuhanyfüggöny

Lepkés zuhanyfüggöny

Lepke mintás zuhanyfüggöny

Mintás zuhanyfüggöny ötlet

Sárga zuhanyfüggöny

Modern mintás zuhanyfüggöny

Sárga csíkos zuhanyfüggöny

Szürke csíkos zuhanyfüggöny

Kék csíkos zuhanyfüggöny

Virágmintás zuhanyfüggöny

Modern mintás zuhanyfüggöny

Absztrakt mintás zuhanyfüggöny

Diszkrét mintás zuhanyfüggöny

Csíkos zuhanyfüggöny