Marmy - Olasz fürdőszobai bútorok, mosdók, kádak, zuhanytálcák

Olasz design Marmy szaniterek és fürdőszobai bútorok segítségével stílusos és modern megjelenésű fürdőszobákat alakíthatunk ki.

Elérhetőség:

Web: https://marmy.hu
Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. Térképen
Mobil: +36 30 225 0800
iroda@marmy.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

Kézmosóink közül a legkedveltebb modell a BOB, ezt vásárolták az utóbbi időben a legtöbben. Pultra ültethető exkluzív mosdóink között található a legtöbb újdonságunk: a ROCKY és ROY mosdónk designja jelenleg a legkedveltebb Olaszországban. A „NEW EDGE” formanyelv magában hordozza az egyenes, minimál vonalakat és a lágy, romantikus íveket! De van még pár érdekes új termék: NEO, NEMO, NELSSON család, ami speciális lefolyótakarós, MINIMO/MAXIMO mosdók, amik a minimál dézsa jellegét hordozzák.

Marmy logo

A LEO, LENNOX és LOGAN mosdók masszív, robusztus formavilágukkal fognak követőket hódítani. A fürdőszobabútorra tehető mosdóknál a legnagyobb újdonságunk a BERGAMO MAX és SLIM sorozat. Egészen 60 cm-től 140 cm-ig, 10 cm-es ugrásonként lehet
választani, sima és dupla mosdók közül. A másik Újdonságunk a CREMONA család, ami a régi CALVIN mosdók 46cm mélységű változatai, amik 60x46-os mérettől egészen 200x46-os méretig elérhetőek. A 90 cm-es mosdók között is van 2 újdonság: a GINGER és CODY mosdók, amik 50 cm mélyek, szuper formákkal.

Végül egy külön kategóriába soroltuk a MATT MOSDÓ-inkat, amire egyre nagyobb a kereslet. A szanitertermékek gyártástechnológiai változásai miatt a MATT MOSDÓK felülete immár ellenállóbb és sokkal könnyebben tisztítható, mint a fényes fehér színűek. Mind a mosdók, zuhanytálcák és kádak is elérhetőek MATT FEHÉRBEN!

Zuhanytálca szortimentünk maradt a jól bevált 4 család: DOLOMITE és DOLOMITE PRO a kőhatású, LOFT a betonhatású és BASALTO az erezett hatású sorozatok. Tálcáink 70x90-es mérettől egészen 100x200-ig, 5 féle színben, 4 féle felülettel, akár EGYEDI méretekben is elérhetőek.

A kádak között is szerepel pár újdonságunk: például a MATTEO és MONTANA kádak, amik falhoz tolhatók, akár csaptelep is szerelhető a peremükre, a TWIGGY ami egy igazi VOLPI DESIGN kád és az új kedvenc: a romantikus formájú, tradicionális jegyeket hordozó FIORELLA. 

A CODE függesztett fürdőszobabútor család ismertetőjegye a letisztult, minimalista olasz design formavilág, a fronton végigfutó előlapok, valamint a fiókok élébe rejtett szolid fogantyú kiképzés. Praktikus belső kialakításával és modern megjelenésével jól illeszkedik napjaink fürdőszoba trendjébe 

A www.marmy.hu weboldalon mindig megtalálhatóak az aktuális, érvényben lévő kiskereskedelmi bruttó áraink, a raktárkészlet és minden technikai információ. 

Törekszünk arra, hogy a választékon túl a kiszolgálás gyorsasága is megfelelő legyen, ha elfogy a készlet, külföldi raktárunkból pár nap alatt behozzuk a kívánt terméket. Reméljük, hogy hamarosan Ön is elégedett vásárlónk lesz! Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk szín, forma és mérettartás tekintetében.

Galéria