Fürdőszoba kiállítás 2020
Az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Show mindent egy tető alá hoz, amire a tökéletes fürdőszoba építéséhez, felújításához szükség lehet.

2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) csarnokban a jövő évi trendek mellett számos egyedi, Magyarországon eddig még nem látott innovációt is bemutatnak majd a gyártók, akiknek jóvoltából a legújabb fürdőszoba- illetve otthoni wellness-fejlesztéseket ismerheti meg a közönség.
Egy fürdőszoba lehet új vagy régi, kicsi vagy nagy, hagyományos vagy formabontó, költséghatékony vagy luxus – amiben az otthoni komfortérzetünk érdekében nem szabad kompromisszumot kötni, az a gondos tervezés és tájékozódás.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás Budapest

Mivel fürdőszobát jellemzően tíz évre, vagy még hosszabb időre építünk, minden szempontot mérlegelnünk kell ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül eleget tegyen igényeinknek az olyan tulajdonságok finomra hangolásával, mint a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság.

További jó hír, hogy a Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetsége által támogatott kiállítás a fürdőszoba brandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben mutatja meg, így az érdeklődök nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhetne ki álmaik fürdőszobája. A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás Budapest

A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tanácsadással várják az érdeklődőket 2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) csarnokban.

Bővebb információ: www.furdoszobashow.hu