Hallott-e már a törölközőt helyettesítő innovatív testszárítóról? Esetleg az applikációból vezérelhető okos WC-ről vagy a gyerek jacuzziról? Látogasson ki a BOK Csarnokba, az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra január 17-19 között!

 

Fürdőszoba Kiállítás 2020 Budapest

A rendezvényre hangolódva bemutatunk néhány olyan megoldást, amelyről a kiállításon majd saját tapasztalatokat is gyűjthet, ha építkezik, felújít, vagy csak szeretné feldobni, felfrissíteni a fürdőszobáját, otthoni wellness helyiségét.

1. Találja meg a személyiségéhez legmegfelelőbb fürdőszoba stílust

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy egy teszt kitöltésével kiderítse, hogy melyik fürdőszoba-stílus illik hozzá a leginkább. A teszt kiértékelését a helyszínen berendezett 4 enteriőr jóvoltából testközelből élhetik át a látogatók.

Modern minimál fürdőszoba

2. Helykihasználás felsőfokon

A kompakt, okos megoldások az élet minden területén megjelennek, így a fürdőszobában is. Gondolta volna, hogy egy mozdulattal "csinálhatunk" stílusos padból wc-t és bidét, ami ráadásul tárolófiókként is funkcionál?

Fürdőszoba okos megoldások

3. Mini jakuzzi babáknak, gyerekeknek

A mini jakuzzi langyos vízében töltött idő a születés előtti biztonságos hónapokra emlékezteti a babát, ami így nyugalmat kölcsönöz neki, kedvező hatást gyakorolva az idegrendszerre. A babák és gyerekek számára speciálisan kialakított jakuzzik számos méretben, különböző funkciókkal érhetők el, ezekről személyesen érdemes majd érdeklődni a Fürdőszoba Kiállításon.

Gyerek jacuzzi

4. A kombinálás szabadsága

A Geberit szélesítette kínálatát, immáron fürdőszoba és szaniter megoldásai is elérhetők, amelyek egyaránt prémium minőséget, egyúttal széles variációs lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára. A fürdőszobabútorokat modulárisan tervezték, ennél fogva a szekrények tetszés szerint kombinálhatók.

Matt fekete fürdőszobai burkolat

5. A jakuzzikon is túl: prémium szaniterek a Wellistől

A wellness-megoldásaival világszerte ismertté vált magyar cég életében fontos mérföldkő, hogy a saját fejlesztésű jakuzzikon és medencéken túl immár magas minőségű szanitereket is felvett a kínálatába. A dabasi központú cég a Fürdőszoba Kiállításon is főként erre termékcsaládra helyezi majd a hangsúlyt.

Wellis zuhanykabin

6. Vigyen új színt a fürdőjébe!

Ha vizes felületekről beszélünk, ma már nyugodtan túlléphetünk a csempe adta kereteken. Ráadásul úgy, hogy még a markáns stílusjegyekről sem kell lemondanunk, ha például az "industrial" hangulatot szeretnénk megidézni, akár a fürdőszobában, akár magában az épített zuhanyzóban is bátran alkalmazhatjuk ehhez a speciális, 100 %-ban vízálló festékeket.

Vízálló festék fürdőszobába

7. Kicsi a fürdő, de sokat ad

Nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország a kis fürdőszobák hazája. Panelek, lakótelepek, sőt, új építésű lakóparkok lakásainál is sokszor a fürdő méretét csökkentik, hogy a szobák tágasabbak lehessenek. Ugyanakkor jó tudni, hogy még egy nagyon kicsi fürdőszobában sem kell nyomasztó hatást éreznünk, mert egy jól berendezett fürdőszoba minden négyzetcentimétert hasznossá tesz - ehhez láthatunk majd számos példát, olyan bútorokat, mosdókat, kádakat, zuhanyzókat, amelyek megtervezését kifejezetten a helytakarékosság inspirálta.

Kis fürdőszoba lakberendezés

8. Hódít a fekete és a fehér

A fekete-fehér örök klasszikus, amelyeknek jó ízléssel kimért aránya egyszerre kölcsönöz a fürdőszobának eleganciát és harmóniát. A kiállításon például olyan fekete zuhanykabinokkal, és fehér csaptelepekkel is megismerkedhetnek, amelyek a maguk letisztultságával adhatnak új és kellemes hangulatot a fürdőszobánknak.

Fekete fehér szín a fürdőszobában

9. Törölközés helyett...

Ha már annyi minden modernizált, gépesített, automatizált a világban, akkor miért pont a fürdés, zuhanyzás utáni szárítkozás ne lenne az? Sokak számára a "fürdőszobában lét" legkevésbé kedvelt perceit a zuhanyból, fürdőkádból kilépés, majd a törölközés jelenti. Ezen segít a testszárító gép, amelynek egyik előnye, hogy akár a zuhanykabinba is telepíthető, vagyis így rögtön tusolás után megszáríthatjuk magunkat, anélkül, hogy el kellene hagynunk a kabint.

Testszárító gép

10. Óriási járólapok, csempék - hatalmas variációk

A méret a lényeg? A kiállításon majd kiderül: itt megismerkedhet olyan, a megszokottnál jóval nagyobb csempékkel és járólapokkal, amelyeknek alkalmazása nem csak magas esztétikai élményt nyújt, de számos praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek.

Nagy méretű kőmintás burkolólap

11. Multifunkciós fűtés = kényelem + egészségmegőrzés

A nagyon rövid szárítási idő jóvoltából hatékonyan lép fel a baktériumok gyors felszaporodása ellen, miközben fokozza a komfortérzetünket - ezt nyújtja az a multifunkcionális fürdőszobai fűtőberendezés. A rendszer okostelefonról is vezérelhető. Az infravörös fűtött üvegajtóból származó sugárzó hő kellemes beltéri légkört biztosít, míg a fokozott melegítés igény esetén gyors hőt szavatol.

Multifunkcionális fürdőszobai fűtőberendezés

12. Cserélhető csap fedőlapok a bőrtől a fehér márványig

Az aranytól a fekete krómig, csiszolt vagy polírozott, egyszínű vagy kétszínű - a legkorszerűbb technológiával készült, cserélhető fedlapú csaptelepek a változatosság szabadságát biztosítják a fürdőszobában. Az egyedi erezettel, illetve mintával rendelkező fedőlapok közül olyanok közül választhatunk, mint az amerikai luxus dió furnér fedő, Dél-Tirolból származó fehér Lasa márvány, Észak-Spanyolországi fekete Nero Marquina márvány vagy az európai eredetű nappa bőr.

Cserélhető csap fedőlapok

A Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetsége által támogatott kiállítás a fürdőszoba brand-ek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben mutatja meg. Így az érdeklődők nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhetne ki álmaik fürdőszobája.

A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban.

A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tanácsadással várják az érdeklődőket 2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) csarnokban.

További részletek, programok, előadások: www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas

 Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!

 

A Lakberinfo.hu és a Fürdőszoba Kiállítás közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a Fürdőszoba Kiállítás felajánlásában az összesen 12.800 Ft értékű 2 db Páros Belépőjegy egyikét!

Mindössze az eseményről hírt adó Facebook posztunkat kell megosztanod és máris esélyes vagy a Nyereményre!

Játék indításának ideje: 2020 - 01 - 07 - 17 óra

Játék lezárásának ideje: 2020 - 01 - 14 - 15 óra

 

Játékunk nyertesei:
- Buncsák Viktória
- Soós Tímea

Mindenkit értesítünk e-mail-ben is!

A Belépőjegyeket E-jegy formában fogjuk a nyerteseknek eljuttatni.

Kellemes kikapcsolódást kíván a Lakberinfo.hu!