Bárányos falikép gyerekszobába

Ez utóbbiak minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen úgy érzik tőle a gyerkőcök, hogy tényleg egyedi környezetben tölthetik idejüket. Márpedig igen sok időt töltenek a helyiségben, ezért annak kialakítására kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Erre ma már minden lehetőségünk meg van a fotótapétáktól kezdve az indiánsátrakig. 

Gyerekszoba emeletesággyal

Posztertapéta gyerekszobába

Egy jó gyerekszoba tulajdonképpen majdnem olyan, mint egy játszótér otthonra. Nem tudod, mit válassz napjaink széles választékából? Olyan lakberendezési elemeket szeretnél, melyek praktikusak, de egyúttal a gyermekszívhez is közel állnak? Engedd szabadon a benned rejtőző gyermeket, és válassz olyan megoldásokat, melyekért mindent megadtál volna saját gyerekkorodban. Persze a kínálat sokat változott mára, de ez mindenképpen annak előnyére szól. 

Kétágyas gyerekszoba

Az indiánsátor nagy kedvencnek számít a kicsik körében. Puha takarókkal, párnákkal, LED füzérekkel igazi kuckót alakíthatsz ki számára, ahol akár egy jót aludhat is, vagy a könyvek kínálta élményekkel ismerkedhet. Az indiánsátrat akár saját magad is elkészítheted, hiszen a lakberendezési üzletekben minden szükséges elemet megtalálhatsz hozzá. Az online felületeken számos hasznos ötlettel is találkozhatsz a témában. 

Rózsaszínű lányszoba sátorral

Indiánsátor gyerekszobába

Érdemes az olyan felületekre is hangsúlyt helyezni, melyek nagy területet foglalnak el, így a falak kiemelt szereppel bírnak. A gyermekek szeretik a vagány megoldásokat, melyek akár érdeklődési körükhöz is passzolnak. Ezt persze még jobban ki lehet hangsúlyozni a megfelelő gyermek tapéták kiválasztásával. Az egészen kicsik számára a népszerű mesék főhősei javasoltak, de a nagyobbak is rábukkanhatnak azokra a mintákra és figurákra, melyek közel állnak hozzájuk. 

Világtérkép falikép gyerekszobába

Ne feledkezz meg arról sem, hogy a gyerekszoba csak akkor lesz kényelmes és otthonos, ha abban nem uralkodik folyamatos káosz. Ezt persze a gyakorlatban nem mindig egyszerű megoldani, de a műanyag tároló dobozok remek választásnak bizonyulnak. Elképesztő mennyiséget el tudnak nyelni, és nincs szükség nagy rendszerezésre sem használatukkal. Ennek köszönhetően a játékkal töltött órák után gyorsan rendet lehet varázsolni a gyerkőc birodalmában.