A letisztult, vertikális és horizontális síkokból álló, karakteresen térformáló bútorok segítségével modern, minimál ugyanakkor elegáns enteriőrök alakíthatók ki.

Spazio üveg térelválasztó rendszer, Sail tolóajtó panelekSpazio üveg térelválasztó rendszer, Sail tolóajtó panelek

A kollekciók legfontosabb alapanyaga a technikai, illetve funkcionális szempontból is egyedülálló üveg, illetve alumínium. A rendkívül magas minőségű anyagok használatával az ajtók, térelválasztók, bútorok esztétikus megjelenése mellett, megbízhatósága és időtállósága is garantált.

Modulor textil falburkolat, Alambra vitrinek, Manta asztal
Modulor textil falburkolat, Alambra vitrinek, Manta asztal

Moduláris rendszereinek és a felületek széles választékának köszönhetően, termékei számos lehetőséget rejtenek magukban, messzemenően alkalmazkodva a megrendelők egyedi igényeihez, valamint a tér adta lehetőségekhez.

Modulor fa falburkolat, Self bold függesztett szekrény, Tray kisasztalModulor fa falburkolat, Self bold függesztett szekrény, Tray kisasztal

A Rimadesio célja, hogy folyamatosan fejlessze egyedülálló formatervezési kultúráját és magas szintű gyártási technológiáját, mindig újabb innovatív ötletekkel előállva. Maximálisan elkötelezett a minőség, a formák tisztasága és a tartósság alapelve iránt, így létrehozva egy kortárs, funkcionális és eredeti belsőépítészeti formanyelvet.

Arkhenea – olasz design, egyedi életterek

A Rimadesio termékek kizárólagos hazai forgalmazója az olasz design neves márkáit képviselő Arkhenea, mely 27 éve a magyarországi bútorpiac meghatározó szereplője. Minőségi kínálatával és professzionális szolgáltatásaival, nem csupán egy a bútorforgalmazók sorából, hiszen a tervezőkkel, kivitelezőkkel szoros együttműködésben dolgozva formálnak egyedi élettereket, az enteriőr egyes részleteit szerves egésszé összefogó koncepciók alapján.

Egyedülálló választékát mintegy 300 neves itáliai gyártó – lakossági és közületi – bútorai és lakberendezési termékei alkotják, széles spektrumot felölelve mind az árfekvés, mind pedig a tér funkcionális helyiségei szerint. A Rimadesio termékei mellett az Ernestomeda konyha kollekciói, a Flexform, Moroso és Living Divani ülőgarnitúrái, a Meridiani, Ivano Redaelli és Zanotta bútorai és kiegészítői, valamint az Agape Design komplett fürdőszobái teszik teljessé termékpalettájukat.

Arkhenea lakberendezés

www.arkhenea.hu

1054 Budapest, Hold utca 21.
Telefon: +36 1 302 81 50/51
Mobil: +36 30 302 81 00/50/51
arkhenea@arkhenea.hu