Az innovatív gondolkodásmód kezdetektől fogva jelentős szerepet játszott a kollekciók tervezése során, melynek révén egyedülálló konyhai megoldásokat fejlesztettek ki. Kivételesen magas minőségű bútoraik a legmodernebb technológiákkal készülnek, melyeket folyamatosan továbbfejlesztve újabb és újabb ötletekkel gazdagítják termékpalettájukat. Az anyagok, felületek, valamint az elemek széles választékának köszönhetően különböző stílusú, hangulatú konyhákat hozhatunk létre, messzemenően igazodva a megrendelők egyedi igényeihez. Az Ernestomeda bútorai méltán tükrözik a design, funkcionalitás, innováció valamint minőség iránti szenvedélyüket, elkötelezettségüket.

K-Lab

Ernestomeda K-Lab konyhabútor
K-Lab

Nemrég bemutatott K-Lab névre hallgató konyhakollekciójuk kortárs, dinamikus megjelenésével egy fiatalabb célközönség megszólítását tűzte ki célul. A tervezőt, Giuseppe Bavuso-t az ipari konyhák hangulata, formavilága, illetve hatalmas munkafelületei inspirálták, melyek hatására egy olyan újszerű formanyelvet alakított ki, melyben kifinomult stílusérzékkel ötvözi a modern és indusztriális elemeket. Így vált a modell sajátosságává a zárt és nyitott egységek harmonikus váltakozása.

Soul

Ernestomeda Soul konyhabútor

Ernestomeda Soul konyhabútor

Ernestomeda Soul olasz konyhabútor
Soul

A szintén Giuseppe Bavuso által tervezett Soul kollekció kulcsfontosságú jellemzője a konyhai feladatokat leegyszerűsítő technológiai, illetve design megoldások alkalmazása. Az egyedülálló Medley system sokszínű kiegészítői révén például mindenki saját elképzelése szerint alakíthatja ki a hatékony konyhai munkavégzéshez szükséges környezetet. További karakteres elemei többek között az In Line fali elemek, a munkapult anyagából kialakított Bay mosogatómedencék, valamint a konyhasziget szerves részét képező Cyclos asztal, mely három különböző pozíciójával igazodik az éppen aktuális igényekhez.

Icon

Ernestomeda Icon olasz konyhabútor

Ernestomeda Icon olasz konyhabútor

Ernestomeda Icon minimál design olasz konyhabútor
Icon 

A rendkívül magas minőségű anyagokat és lenyűgöző high-tech technológiákat alkalmazó Icon kollekció ugyancsak Giuseppe Bavuso munkásságához köthető. A sajátos Icon Air frontok egyedi belső szerkezetükkel megszűrve a port és egyéb szennyeződéseket, valamint a szellőzést lehetővé téve biztosítanak optimális környezetet az élelmiszereknek.

Az Indoor oszlopelemek struktúrába rejthető ajtajaival, a zárt egységek egyetlen mozdulattal nyitott elemekké alakíthatók, feltárva azok gyönyörű belső kialakítását. Kihúzható munkafelülete a beépített csatlakozóknak köszönhetően a kisebb konyhai gépek használatát is lehetővé teszi. A naprakész funkcionalitás mellett, az anyaghasználat terén szívesen merít ötletet a múltból, így ötvözve a modern designt a vintage felületekkel. Az oszlopelemeken megjelenő Deluxe fa felületekkel például régi vasúti talpfáknak adtak új életet. Az IconColor modellek pedig a választható alumínium felületek széles skálája révén fokozzák a kollekció sokoldalúságát.

Obliqua

Ernestomeda Obliqua konyhabútor

Ernestomeda Obliqua konyhabútor szigetes kialakítással
Obliqua

Az Obliqua kollekció a frontok, illetve a top 'ferde' élképzéséről kapta nevét, bútoraiban ezeket a meghatározó formai részleteket ötvözi végtelenül egyszerű formákkal. Kompozícióit egyedi felületekkel tehetjük igazán látványossá, ilyen például a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Fenix, vagy a kézzel készített egyedi Biomalta felület.

One

Ernestomeda One konyha

Ernestomeda One konyha lakásművészet
One

A One az egyik legegyszerűbb vonalvezetésű kollekció, mely letisztult formái ellenére igen karakteres, változatos megoldásokat biztosít. A felületek megfelelő kombinálásával, rendkívül esztétikus, időtálló kompozíciókat hozhatunk létre.

További információkért látogasson el a www.arkhenea.hu weboldalra vagy keresse fel az Arkhenea belvárosi bemutatótermét, ahol egy kiállított kompozíció segítségével személyesen is megtapasztalhatja a Ernestomeda konyhák egyedülálló minőségét.

Arkhenea lakberendezés

www.arkhenea.hu

1054 Budapest, Hold utca 21.
Telefon: +36 1 302 81 50/51
Mobil: +36 30 302 81 00/50/51
arkhenea@arkhenea.hu