Európai gyárukban készült bútoraikat a magas minőség és kiemelkedő szaktudás jellemzi. Szinte bármilyen méretű és formájú modern kanapét választhatsz kínálatukból legyen szó moduláris vagy klasszikus kialakításról. Egy olyan design kanapét, amely teljes mértékben megfelel a személyes életstílusodnak. 

Furninova kanapé állítható háttámla

Ismerd meg a Furninova két új modelljét: a Vesta és Samba moduláris kanapékat, melyeket már az IDdesign bemutatótermében is kipróbálhatsz!

 
VESTA KANAPÉ

A Vesta az egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb kanapé. Egy modern ülőgarnitúra, amelynek különféle elemeinek és személyre szabhatóságának köszönhetően megálmodhatod a saját elképzeléseidhez leginkább illeszkedő összeállítást.

Furninova kanapék

Az összeválogatható, moduláris elemeknek köszönhetően rendkívül változatos és bővíthető kanapék hozhatók létre. Nem csak a kárpit típusát és színét választhatod ki, a kanapé lábait is többféle fa és fém kialakításban kérheted. A kanapé háttámlájának magasságának állításához két opciót is kínál a Furninova, a teljes kényelem eléréséhez. 

Furninova moduláris kanapé
Az ülőfelület komfortérzetének maximalizáláshoz a Vesta kanapénál többféle töltet választható, különböző komfortszinteknek megfelelően. A feszesebb hideghabos megoldáson túl, lúdtollas és akár memóriahabos ülőfelület és háttámla is választható. A szövet- vagy bőrkárpitozás esetén is választhatsz a klasszikus szegést vagy szélre varrt kéderezést melynek segítségével karakteresebb, határozottabb sziluettet adhatunk a kanapé formájának. Az opciók sora még itt sem zárul, hiszen a Vesta egyes elemei nyakpárnával is választhatóak, illetve Special Motion funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a funkcióval felszerelt elem ülésmélysége egy gombnyomással 17 cm-el megnövekedjen.

Töltsd le a Vesta kanapé katalógusát!

Kérd árajánlatunkat kedvenc összeállításodra: Vesta kanapé - a Te igényeid alapján! 

 
SAMBA KANAPÉ

A Samba kanapék széles modul választékban egyedi megoldás az íves ülőfelület, ami elegáns, luxus megjelenést kölcsönöz a kanapénak. Ennek a moduláris design kanapénak szinte nincsen olyan része, melyet ne alakíthatnál te magad a saját igényeid szerint! Szinte végtelen lehetőséget rejt magában így tökéletesen alkalmas kisebb szobákba, de hatalmas nappali terekbe is.

Furninova Samba kanapé
 
Különlegessége, hogy 4 különböző karfával is kérheted, akár két eltérő karfával is lezárhatod kanapéd két oldalát. A karfa vastagságok közötti választás minden igényt kielégítő kényelmi megoldásokkal a keskeny és a szélesebb karfarész kedvelőinek is kínál megoldást.

Furninova bútorok Budapest

A még egyedibb megjelenéshez 3 féle hátpárna formából és 2 féle háttámla magasságból választhatod ki a számodra tökéleteset. Ha ez még mind nem lenne elég, egy apró változtatással - ha szélre varrt kéderezéssel kéred a kárpit kivitelt – egészen más stílust adhatsz álmaid kanapéjának, így teltebb, feszesebb megjelenést érhetsz el. Természetesen a töltet komfort fokozatát is Te határozhatod meg a tökéletes kényelem érdekében. A Samba kanapét kérheted fém vagy falábbal is, 10 természetes árnyalatában.

Töltsd le a Samba kanapé katalógusát!

Kérd árajánlatunkat kedvenc összeállításodra: Samba kanapé - a Te igényeid alapján!

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701