Egyedi huzatok megvásárlásával most megkímélheted kedvenc kanapédat vagy foteledet és az  otthonod is egy új színfolttal egészülhet ki. 

Elasztikus kanapéhuzat

Az elasztikus kanapéhuzat segítségével bútoraid teljesen újszerű külsőt kaphatnak, hiszen a bútorok  formájához tökéletesen igazodik. Nem kell órákat töltened a bútorok keresgetésével, méretek számítgatásával, hiszen egy gumis fotelhuzat esetében is többféle szín közül választhatsz a Sofa Dress kínálatából.

Felveszi a bútorok formáját Sofa Dress

Ne költs feleslegesen kárpitozásra, ha a kanapéhuzat is megoldást jelenthet

Az újrakárpitozás manapság nem túl olcsó mulatság, ám egy kész fotelhuzat megvásárlása közel sem kerül annyiba. Ha éppen lakásfelújításban vagy és a meglévő bútoraid színei közel sem passzolnak a megálmodott színvilághoz, akkor sem kell elkeseredned. Ebből a kanapéhuzat választékból az új arculathoz tökéletesen passzoló kanapéhuzatokat tudsz vásárolni. A huzatok amellett, hogy új megjelenést kölcsönöznek otthonodnak, megóvják bútoraidat a további szennyeződésektől. Legyen szó a gyermekek játékából eredő foltoktól a házikedvencek által otthagyott mancsnyomokig a huzatok segítenek megvédeni a bútoraidat. A huzatok moshatók, így ezek a nagy felületek is mindig tiszták és frissek lehetnek.

Kétszemélyes kanapéra huzat

L-alakú kanapéra huzat

A Sofa Dress magyar tulajdonban álló cég, amely évek óta foglalkozik elasztikus kanapéhuzatok gyártásával. A huzatokat megfizethető árakon kínálják és 14 napos visszaküldési garanciát is vállalnak. Az 5 csillagos értékelések hűen tükrözik a magyar vállalkozás termékeinek jó minőségét, így biztos lehetsz abban, hogy a kanapédra tökéletes huzat fog kerülni.

Fotelhuzat elasztikus

Sokan éreznek kísértést arra, hogy száműzzék megunt bútoraikat

De ne tedd! A kanapéhuzatokkal a régi kedvenc bútorok megmenthetők és nem kell új bútort sem vásárolni. Van úgy, hogy érzelmileg is kötődünk egy-egy régebbi bútorhoz, ezért tűnik jó ötletnek mindössze egy védőhuzat beszerzése. Így a bútor nyújtotta kényelemről nem kell lemondanunk, viszont új köntösben jelenik meg a régi kedvencünk. A Sofa Dress most megoldást kínál ezekre a problémákra! 

Barna kanapéhuzat

Mintás kanapéhuzat

Ikea kompatibilis kanapéhuzat és fotelhuzat is választható, így kedvenc IKEA bútorod is megmenthető, nem kell lecserélned. A széles termékkínálatból nem maradtak ki a különféle puffokra való huzatok és ugyanitt be tudod szerezni a kényelmes párnádat és a pihe-puha pehelypaplanodat is.

Drapp fotelhuzat

A különféle huzatok méretei elérhetők a weboldalon és nincs is más dolgod, mint lemérni kanapédat és megrendelni a hozzá illő huzatot. A speciálisan rugalmas alapanyagokból készülő elasztikus kanapéhuzatok könnyedén felveszik a bútor formáját és tökéletesen idomulnak minden változathoz. A mérés fontos része a folyamatnak, ekkor kerülhetjük el azt, hogy ráncos felület alakuljon ki a bútoron. 

Ikea kanapéra is használható rugalmas huzat

Elasztikus magyar gyártású kanapéhuzat