Kerámia Otthon

Karácsonyi porcelán desszertes tányér díszdobozban

Termék kód: KO-108


Karácsonyi porcelán desszertes tányér díszdobozban

Varázsolja karácsonyi asztalát egyedülállóan szép és elegáns költeménnyé ezzel az porcelán desszertes tányérral, mely díszdobozban érkezik, készen arra, hogy még ünnepibbé tegye az ünnepek alkalmából tálalt finomságokat. Ez a tányér egy igazi műalkotás, melynek minden részlete a karácsonyi hangulatot idézi.

A tányér fehér alapon piros és arany díszítéssel büszkélkedik, melyek játékosan fonódnak össze, hogy a karácsonyi melegség érezhető legyen. A piros minták elegánsan táncolnak a fehér háttéren, míg az arany díszítések hozzájárulnak a luxus és a kifinomultság érzetéhez. Az exkluzív tányért egy mikulásvirág motívum díszíti, mely az ünnepi időszak jelképe és varázsa. A finoman kidolgozott részletek és a gondosan festett virág környezetében a karácsonyi spiritusz érezhetővé válik.

A tányér átmérője tökéletesen alkalmas a különféle desszertek, sütemények vagy más édességek tálalására, és garantálja azok bemutatását a legjobb fényben. A díszdoboz nem csak a tányér biztonságos szállítását garantálja, de kiváló ajándékcsomagolásként is szolgál. 

Hasonló termékek