Ajtógyár - Kilincsgyár - Szabvány és egyedi beltéri ajtók

Az ország legnagyobb beltéri ajtó áruházának termékpalettája több mint 70 márkából áll: beltéri, acél, tűzgátló ajtó, ajtó kiegészítők, kilincs, bútorfogantyú.

Elérhetőség:

Web: https://ajtogyar.hu
Cím: 1038 Budapest, Fürdő 2. Térképen
Telefon: +36 1 998 8833
info@ajtogyar.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Üzletek és Raktár:

Óbudai Áruház: 1038 Budapest, Fürdő utca 2.
Budaörsi Áruház: 2040 Budaörs, Károly király út 82/b
Szentendrei raktár: 2000 Szentendre, Dózsa György út 22. (Papírgyár ipari terület.)

NYISS A STÍLUSODRA! 

Szabvány és egyedi beltéri ajtók
Prémium beltéri ajtók
Design beltéri ajtók
Exclusive ajtórendszerek
Falban futó tolóajtó rendszerek
Projekt ajtók
Kertkapu kilincsek
Bejárati ajtó kilincsek
Ablakkilincsek
Bútorfoganytúk
Kiegészítők

Pascal egyedi és szabvány beltéri ajtók, JAN prémium beltéri ajtók, JAP exclusive ajtórendszerek, Full Doors design ajtók, projekt ajtók, Eclisse innovatív toló és nyíló ajtók, Domoferm acél, tűzgátló ajtók.

Kilincs és bútorfogantyú márkáink közül a legnépszerűbbek: Maestro, dnd, Bussare, Mandelli, Tupai, Formani, Olivari, Glass Design, Linea Cali, Colombo, Valli., Vife, furnipart, Rujz Design.

AJTÓGYÁR / KILINCSGYÁR

Cégcsoportunk több mint 25 éve foglalkozik beltéri nyílászárókkal és a hozzá tartozó vasalatokkal, kilincsekkel. Hatalmas kínálatunkban az azonnal elvihető raktári termékektől a prémium beltéri ajtókon át, szinte minden kategóriában - lakossági, közületi vagy egyéb projekt felhasználásban - otthon vagyunk.

Hiszünk abban, hogy az ajtó a kiegészítőkkel lesz teljes egésszé, ezért a piac legnagyobb kínálatával rendelkezünk a kilincsek, bútorfogantyúk és kiegészítők területén is.

Közel 70 márka termékeinek értékesítésével, webes kereskedelmével, illetve házhoz szállításával állunk vevőink vagy partnereink rendelkezésére. Ráadásul kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy mindenki megtalálja nálunk az ízlésének, pénztárcájának megfelelő beltéri ajtó, kilincs vagy bútorfogantyú modellt.

ÁRUHÁZ

Egyedülálló, 1000 m2-es Óbudai áruházunk az ország legnagyobb és legjobban felszerelt kiállítóterével büszkélkedhet. 140 ajtó és több ezer mintakilincs segítségével egyszerűsítjük meg vásárlóinknak a választást. Az áruház Design Műhelyében minden feltétel adott a tervezéshez, ötleteléshez, egyeztetéshez.

Budaörsön különleges ajtókínálattal kedveskedünk a látogatóknak, továbbá faipari mérnökeink segítenek a műszaki megoldások labirintusában eligazodni.

WEBÁRUHÁZ

Webáruházunk már 12 éve áll partnereink rendelkezésére. Szakembereink segítségével minden évben több ezer termékkel bővül a kínálat, hogy vevőink 0-24 órában, egy kattintással a keresett ajtóhoz, kilincshez vagy bútorfogantyúhoz juthassanak. Saját csomagolóüzemünknek, logisztikánknak hála néhány napon belül meg is érkezhet a szállítmány.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Partnerprogramunk keretein belül együttműködünk tervezőkkel, viszonteladókkal, kivitelezőkkel. Amennyiben érdekelne a partneri kapcsolat, akkor regisztrálj az ajtogyar.hu/partner oldalunkon.

SOCIAL MÉDIA FELÜLETEINK

 
VIRTUÁLIS SÉTA AZ ÜZLETBEN
 
3D virtuális séta: www.ajtogyar.hu/virtualis-seta/

További weboldalunk:

Kilincs webáruház: www.kilincsgyar.hu

Galéria

Cikkeink