Ajtógyár ajtók

Az ajtó már nem csupán a tér fizikai elválasztását szolgálja, hanem megjelenésével és funkcionális jellemzőivel hangsúlyos bútorrá vált otthonunkban.

A beltéri ajtók választéka ma már sokkal szélesebb, mint valaha. Így van ez az Ajtógyár/Kilincsgyár kínálatában is elérhető Full Doors ajtóknál is. Nem jelent problémát az egyedi nyílásméret, az extra magasság vagy a hagyományostól eltérő tolóajtók - akár falba futó kivitelezéssel - sem. A modern belsőépítészet és a design lehetővé teszi, hogy az ajtók stílusos és egyedi megoldásként szolgáljanak, harmonizálva az otthonok különböző területeivel.

Full Doors ajtók

A Full Doors márka egyedi beltéri ajtói tökéletesen harmonizálnak a tér többi burkolatával, miközben egyedülálló választékkal és variálhatósággal büszkélkedhetnek. Ajtónk megtervezésének így csak a képzeletünk szabhat határt. 
Azonban az első lépés megtétele mégsem olyan egyszerű feladat: ki kell választanunk a színt, a kivitelezés formáját és az ajtó stílusát is. Ezek együttese megalkotja számunkra a tökéletes választást.

Ajtószínek

Természetesen önmagában ez is egy igen összetett feladat. Tekintve csak a szín kiválasztását, már ott is számos lehetőség tárul elénk. Választhatunk egyszínű vagy többszínű kivitelt, ha pedig igazán innovatív és divatos színeket szeretnénk otthonunkba akkor érdemes megnéznünk a megújult CPL LAMINART színkollekciót. A színpaletta számos újdonsággal egészült ki: a lombzöld, a tengerkék, az inox metál vagy éppen a Ferro bronz árnyalat mesés összhangot és eleganciát teremthet otthonunkban.

Ajtógyár

Ha úgy érezzük, hogy segítségre szorulunk beltéri ajtónk megtervezésével, akkor az Ajtógyár/Kilincsgyár csapata segít Önnek egyedi ajtóinak megalkotásában a tervezéstől, a kiszállításon át akár a beépítésig. Látogasson el a piacon egyedülálló 1000 m2-es kiállítótérrel rendelkező Óbudai áruházukba, ahol szakmai támogatás mellett kiválaszthatja ajtóihoz a legtökéletesebb kilincsgarnitúrát is.

Ajtógyár / Kilincsgyár

 Beltéri ajtó és kilincs áruház

www.ajtogyar.hu

Telefon: +36 1 998 8833

Kilincsgyár