Minőségi angol design lámpa

A világítás mindig is fontos eleme volt a belsőépítészetnek. Már egészen az ókortól kezdve napjaink modern, energiatakarékos megoldásáig központi szerepet töltött be közösségi tereink, otthonaink kialakításában. Nem meglepő, hogy számos stílus, irányzat alakult ki a hosszú évek során, és hogy mára számos világmárka tervez egyedi és változatos világítástechnikai megoldásokat.

A londoni székhelyű Buster+Punch design márka termékei egyedi stílusukkal és figyelemre méltó részletességükkel hívják fel magukra a figyelmet. Legyen szó világításról, bútorokról vagy más lakberendezési tárgyakról, az angol márka mindig új és lenyűgöző megoldásokat kínál, lehetővé téve, hogy az emberek egyedi és egyedülálló környezetet teremtsenek otthonaikban.
A Buster+Punch világítási lehetőségek széles skáláját kínálja: függőlámpák, fali lámpák, spotlámpák, mennyezeti lámpák, csillárok és LED izzók, mindegyikük egyedi és minőségi. Egyaránt jellemző rájuk a tömör, fém kivitel, valamint, hogy egyes termékcsaládok termékeiből három különböző design megoldás közül is választhatunk: linear, cross és cast.

Ha megmunkált, tükröződésmentes, irányított reflektorfény megoldást keresünk otthonunkba, akkor a Buster+Punch Exhaust tömör acélból készült spotlámpái függőlámpa és sínrendszerhez rögzíthető kivitelben is elérhetőek.

Spot design lámpa

Az egyedi, stílusos megoldások kedvelőinek ajánljuk a Buster+Punch Forked kollekcióját. A masszív külső, a tömör, fém búra, valamint a jellegzetes öntött „villás” részlet, mind tovább fokozza az exkluzív megjelenést. 

Arany színű fémlámpa

Mennyezeti üveglámpa
A Buster+Punch Heavy Metal mennyezetről lógó függőlámpa szintén tömör fémből készült, jellemző rá a fekete gumizsinóros rögzítés, valamint a fémből készült, ikonikus medál rész is. A lámpa mindegyik design kivitelben választható. valamint külön megvásárolható hozzá a LED izzó is, amellyel elérhető a tökéletes, indusztriális megjelenés is. 

Buster+Punch lámpák

Modern design lámpa nappaliba
Ha pedig inkább a falhoz rögzített lámpákat kedveljük és mellette a függőlámpa által kínált jellemzőket is szeretnénk megtartani, akkor a Buster+Punch Hooked lámpáit érdemes megtekintenünk. A játékos, könnyed és dekoratív kivitelezés minden térbe kiválóan illeszthető.

Fekete design lámpa hálószoba és dolgozó

Ha pedig fürdőszobába vagy kültérre keresünk világítást, akkor az ipari lakberendezési stílus kedvelőinek a Buster+Punch Caged lámpáit ajánljuk. A jellegzetes fém keret még hangsúlyosabbá teszi a környezetet, a letisztult polirozott márvány hátlap pedig igazán elegánssá varázsolja a teret.

Függeszték lámpák

Design lámpa étkezőbe
Ha bizonytalan milyen terméket válasszon otthonába, akkor látogasson el az Ajtógyár/Kilincsgyár óbudai áruházába, ahol nem csak a Buster+Punch márka termékeit, hanem sok más világmárka klasszikus és prémium kiegészítőit is megtekintheti. A cikkben említett termékek megvásárolhatóak a www.kilincsgyar.hu oldalon.

Ajtógyár / Kilincsgyár

 Beltéri ajtó és kilincs áruház

www.ajtogyar.hu

Telefon: +36 1 998 8833

Kilincsgyár