Saját ingatlan vásárlása vagy építése esetén a legfontosabb szempontok közé tartozik, hogy vidéken, vagy a városban helyezkedjen-e el. Lakást vagy inkább családi házat vegyünk-e, bújjunk-e el a kíváncsi tekintetek elől, vagy maradjunk mások közelében. Szentendrén ez a gyönyörű és minden részletében különleges, 112 nm-es lakás lehetőséget adott arra, hogy ne kelljen meghozni ezeket a kompromisszumos döntéseket. Társasházban található, mégis tökéletes búvóhelyként szolgál, hiszen az épület legfelső szintjén helyezkedik el, ezzel teljes intimitást biztosítva a tulajdonosoknak. Méretéből adódóan, valamint óriási teraszának köszönhetően, - mely ugyanakkora alapterületű, mint maga a lakás, - rendelkezik azokkal az előnyökkel, mely egy családi ház esetében élvezhető: jó elosztás, tágas terek, több fürdőszoba, privát életterek, valamint saját terasz és kert. Szentendre alapjában véve is tökéletes választás azoknak, akik szeretik a pezsgést, de mégis igénylik, hogy időnként elvonuljanak és élvezzék a „vidéki élet” előnyeit. 

A lakás alapvető előnyein túl beszélhetünk csak a tervezők és kivitelezők által létrehozott, legapróbb részletekre is kiemelt figyelmet fordító belső terekről és berendezésről. A lakás tulajdonosa által berendezett penthouse többek között olyan extrákkal bír, mint a lépéshangszigetelés, tolóajtóval elválasztható lakrész, 112 négyzetméteres terasz, mely a motoros oldalpergolának köszönhetően egész évben használható. A lakás tulajdonosa szakmájából adódóan egy olyan lakást hozott létre, mely átgondolt, élhető, gyönyörű, praktikus és mindemellett minden igényt kielégítő.

A lakás nyugalmat árasztó és modern berendezését arany és ezüst színű design kilincsekkel szerelt fehér minőségi beltéri ajtók, illetve falban futó tolóajtók kötik össze amik az Ajtogyar.hu nívós választékából érkeztek a lakásba. A tudatos tervezés a legapróbb részletekre is kiterjed, mert csak így válhat a berendezés is tökéletessé és egységessé. Fotók: Bata Tamás

Ajtógyár / Kilincsgyár - Beltéri ajtó és kilincs áruház

www.ajtogyar.hu

Telefon: +36 1 998 8833