ANDart - Bárdóczky Andrea lakberendező

Irodák, wellness és vendéglátó terek lakóházak, panziók, tervezése, referenciákkal rendelkező kivitelezői háttérrel.

Elérhetőség:

Web: http://www.andart.hu
Cím: Budapest, Térképen
Telefon: (+36) 30 952 1042
Mobil: (+36) 30 952 1042
andart@andart.hu

Miért is szeretem ezt a szakmát?
Mert rendkívül változatos és izgalmas. Minden új feladat egy kihívás, legyen az lakás, családi ház, vendéglátótér vagy iroda. A harmóniát és a praktikumot mindegyiknél célként tekintem. A stílusok  ismertetése után a megrendelő választja ki, hogy milyen hangulatú térben kíván élni, dolgozni. Ebben a kérdésben segítség lehet, hogy mit szeretne megtartani a meglévő berendezési tárgyaiból, de az is lehet, hogy változtatni kíván megszokott életterén.

Feladatom azonban nem egyszerűen csak a bútorok kiválasztása és rendezgetése!
Aki lakberendezőt hív segítségül, időt, pénzt és utánajárást takarít meg, mivel engem naprakész információkkal látnak el a kereskedő és kivitelező cégek. Alaprajzi terveken, ha a tér engedi, több variációt is nyújtunk az ideális berendezésre. Falak mozgatására is van lehetőség, akár válaszfalakról, akár tartószerkezetek kiváltásáról van szó. Ideális esetben célszerű lenne a lakberendezőt már a tervezés minél korábbi szakaszában bevonni, hiszen ekkor még papíron lehet a falakat rakosgatni a megfelelő térkihasználtsághoz.

A betervezendő anyagokat közösen választjuk ki. Nem szeretnék senkire olyan ”ruhát húzni”, amivel nem tud azonosulni. A végleges döntésében a látványtervek is fontos szerepet játszanak. Kivitelezéshez viszont nélkülözhetetlenek a pontos, kottázott gépészeti kiállások, csomópontok, burkolat kiosztások és falazási tervek. Ezáltal nagy segítséget kapnak a szakemberek is, hiszen előre tudják a pontos vizes és villany kiállásokat, burkolatkiosztást, falnézeten és alaprajzon egyaránt. Folyamatos egyeztetésekkel követem a kivitelezés minden fázisát. Mert számomra fontos, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk!

Szolgáltatások: Belső terek tervezése, lakberendezés, bútortervezés.
Referenciák: Referencia munkáimat, és publikációimat részletesen megtekintheti weboldalamon. www.andart.hu

Bárdóczky Andrea - enteriőr tervező

Galéria

Cikkeink