A következő részben az elkészült előtereket, fürdőszobákat, és wellness részlegeket mutatjuk be. Andrea bátran nyúl a sötétebb tónusokhoz legyen szó nagy felületű bútorokról, vagy széles falfelületről. Ezeket a felületeket mindig ellenpontozza világos árnyalatokkal vagy az egyedi világítás kialakításával mely felmelegíti a hatást. Több lakásbelsőben alkalmazza a kőburkolatot, mely önmagában díszít a természetesség érzését adva. Ezekhez a kiegészítőket is természetes anyagból választja, bőrből, fából. A spot világítás számos helyen megjelenik, rejtve, egy-egy falfelületet kiemelve, vagy éppen a falfülkék dísztárgyaira irányítva.

A hálószoba optimális kialakításakor a fekvőfelület a bejárat felé néz, így az érkező a tekintetét az ágyra, illetve a felette megjelenő falfelületre irányítja. Andrea ezeket a felületeket kiemelve, hangsúlyozva adja meg a háló alaphangulatát. A hálószoba esti atmoszférájának itt is fontos kellékei a megfelelően elhelyezett és állítható fényű világítótestek, valamint a megfelelően vastag és jó takarású sötétítőfüggönyök.

Bárdóczky Andrea - lakberendező

Tekintse meg további referenciáimat weboldalamon: www.andart.hu

Belső terek kialakításában, a rusztikustól a minimálig vállalunk lakóházak, panziók, irodák, óvodák, vendéglátóterek tervezését - igény szerint referenciával rendelkező kivitelezőket ajánlva -, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk!