Batu-Weinber Anita lakberendező - Werk Stúdió

Már a főiskolán elkezdtem rendezvényeket dekorálni, közben pedig megjelentek az első lakberendezési munkáim a hazai lapokban. Hivatalosan 1998-ban léptem a szakma rögös, de csodálatos útjára.

Elérhetőség:

Cím: 1094 Budapest, Páva utca 32/b. Térképen
Mobil: +36 70 417 7544
info@werkstudio.hu

Imádom, hogy egyszerre foglalkozhatom az emberekkel és a szépséggel! Szereplője voltam két design műsornak a TV2-n (Laktérítő, Szobaszerviz), terveztem kollekciót a Four Seasons szállodának, dolgoztam reklámügynökségeknek látványtervezőként, emellett megannyi magánlakás, családi ház felújítása, átalakítása kötődik a nevemhez/kezemhez. Mert bizony néha meg kell fogni a munka gyakorlati részét és az ecsetet is. Elmondhatom, hogy a legjobb csapattal dolgozom egész Budapesten, Duday István vezetésével. Megvalósult munkáimat a kezdetektől Darabos György, neves enteriőr fotós jegyzi. Rendszeresen publikálok, olykor tanítok s bár az elmúlt két évem inkább az anyaságról szólt, kíváncsian várom az új és újabb megbízásokat!

Galéria

Cikkeink

Házhoz jön a lakberendező!

Házhoz jön a lakberendező!

Az ünnepek közeledtével egyre erősebb bennünk a vágy, hogy valamit változtassunk az otthonunkon! A hangulatán, az elrendezésén, végre minden a helyére kerüljön. Ismerd meg Batu-Weinber Anita lakberendező egyedi ötletét!