Csipkelengye Webáruház

A Csipkelengye Webáruházban kézzel készült vintage, shabby chic és romantikus stílusú lakástextileket, ágyneműket, törölközőket, fürdőköpenyeket, konyharuhákat, abroszokat vásárolhatsz.

Elérhetőség:

Web: https://www.csipkelengye.hu/

Mobil: +36 70 333 5373
info@csipkelengye.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A kelengye szó hangzása a régmúlt szép idők tradicionális hangulatát idézi meg. Ezt a hangulatot fűszereztük meg textíliáinkon az oly sokszor visszaköszönő, romantikus csipkés vonalakon keresztül némi romantikával. A kelengye szó jelentéséhez kapcsolódva építettük fel kollekciónkat, érintve a családi ünnepeket, úgymint gyermekszületés, házasságkötés, keresztelő, karácsony, születés- és névnap. Minden termék kapcsolatot teremt ezen ünnepek közül valamelyikkel és használójával.

Lelkes csapatunkat az ösztönözte a vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kelengyék megálmodásában, hogy melegséget és különlegességet csempésszünk általuk az otthonokba. Legyen szó felnőttről vagy gyerekről, ünnepről vagy egyszerű hétköznapokról. Kézzel készült termékeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet.

Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. Hiszünk az egyedülállóban és a minőségben, abban, hogy a tömegcikkek korában még nagyobb szükség van az egyedire, a tradicionálisra. Megálmodtunk egy olyan világot, amely a Csipkelengye kollekciójában életre kelt.

Főbb termékkörök: Ágynemű, Törölköző, Abrosz, Konyharuha, Díszpárna, Babakelengye, Tányéralátétek, Fürdőköpenyek, Kötények, Szalvéták, Kenyérzsákok, Zászlófüzérek, Nászajándék és Esküvői ajándék, Ajándék gyerekeknek, Üzleti ajándék férfiaknak is.

Kövesd Facebook oldalunkat is!

 

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink