Csipkelengye karácsonyi vintage ajándékötletek

Lakástextíliáink megálmodásánál szem előtt tartottuk, hogy a jelenben is éljenek egy picit, ezért tervezésüknél vintage és shabby chic stílusjegyekkel is felruháztuk valamennyiüket. Az értékteremtés valójában az egyik legkiemelkedőbb szempont volt kollekciónk megtervezésénél. A tömegcikkek elterjedésének virágkorában sajnos nehéz olyan egyedit és valódi értéket találni, ami egy picit megállítja az időt és a sajátunkévá válik. Magunkénak tudhatjuk azt a használati tárgyat hosszabb időre, esetleg még értéket is képvisel számunkra… és – még azt is megkockáztatjuk, hogy - talán még gyermekeink, unokáink számára is nyomot hagy a családi tradíció és értékek vonalán.

Válogass a különleges lakástextilekből, amik remek ajándékötletek!

Csipkelengye webshop
Karácsony közeledtével megálmodtunk egy igazi téli hangulatot idéző, új ünnepi kollekciót. Fontos, hogy lelkünk mellett környezetünkben is éljen valamilyen formában az Ünnep, a család, az otthon szeretetteljes hangulata. Téli kollekciónk főszereplője a fehér szín. A tisztaság színét kelengyéink által szeretnénk bevinni minél több otthonba, hogy az évközi színes forgatagot most valóban ünnepi, letisztult világgá varázsoljuk. A vintage csipkéket ismét széles spektrumon felsorakoztattuk. Születtek új díszpárnahuzatok, nagymamáink csipkéivel díszítve, hófehér hímzett abroszt is terveztünk az ünnepi asztalra, valamint elkészítettük új törölközőgarnitúránkat egy prémium minőségű darázs anyag felhasználásával. Ez a modell a maga rusztikus struktúrájú anyagával az igazi romantikát árasztja magából. Az egyedi minta különlegessé teszi azt a törölközőszettet, fürdőköpenyt vagy babakelengyét (hálózsák, babatörölköző, praktikus pelenkatároló), amelyet belőle elkészítettünk.

Mikulásváró zsákok

Pihe-puha prémmel bélelt zsákocskákkal várhatják a gyerekek a Mikulás ajándékát vagy akár a téli ünnepkör jegyében dekorálhatjuk velük otthonunkat.

Egyedi Mikulásváró zsák

Egyedi Mikulásváró zsák

Egyedi Mikulásváró zsák

Több Mikulásváró zsák a webshopban >

Természetesen a fehér mellett maradtak a pasztell színek is, illetve a színek kedvelőire gondolva készültünk némi pirossal, szürkével, a barna néhány árnyalatával. A téli motívumok is felsorakoznak lakástextíliáinkon, úgy mint egy kedves hóember mosolyogva a tányéralátéteken, egy színes mikulásvirág az abrosz fodrán vagy akár egy keresztszemes mintával hímzett hópehely vagy mikulássapka megbújva egy konyharuha végében. Kedves ajándékokat rejthet a gyermekek számára Mikulásváró zsákunk, amelyet 8 féle mintával készítettünk. Minden egyes darab az ünnepkör motívumait hordozza magán, legyen az egy karácsonyi gömb masnival, egy jégvirághoz hasonlító szívecske, egy száguldó rénszarvas vagy egy kedves hóember.

Mikulássapkás konyharuha

Több konyharuha a webshopban >

A zsákocskák összeállításánál a pasztell szürkék, fehérek és kopott bézsek mellett élénkebb színek is dominálnak, mint például egy piros vagy zöld skótkockás minta, ünnepi hangulatot teremtve, a kandalló fölé lógatva vagy a fenyőgirlandon díszelegve. A zsákok díszítőelemei visszaköszönnek tányéralátét kollekciónkon is, törekedve arra, hogy mindenképp egymással kombinálható termékeket alkossunk. Az ünnepi asztalt díszíthetik ezek a textil alátétek, feldobva egy megunt egyszínű terítőt.

Abroszok, asztalterítők

Csipkelengye abrosz, asztalterítő

Csipkelengye abrosz, csipkés asztalterítő

Több abrosz a webshopban >

Téli kollekciónkba újdonságként hoztuk be a madeirát, mint díszítőelemet, egyik gyönyörű 3 részes törölközőszettünkön ékeskedve. A másik nagy újdonság a lenből készült kollekciónk, amelyet azsúr minta díszít. Az azsúrozás tulajdonképpen szálkihúzásos technika, amely folyamat segítségével egy szépen áttört lyukacsos mintát hozhatunk létre a textilek szélén. Ez a minta igazán tradicionálissá teszi még új kelengyéinket is. Új azsúros lenből készült termékcsaládjaink fehér, ekrü és bézs színekben pompáznak, általuk is megőrizve a visszafogott eleganciát. Ágyneműgarnitúra, férfi törölközőszett (borotválkozáshoz), abrosz és hozzáillő szalvéta született meg a len és azsúr párosításából.

Törölköző újdonságok

Csipkelengye törölközőszettek

Csipkelengye törölközőszettek tóp női

Csipkelengye törölközőszettek tóp classic

Csipkelengye finom törölköző

Csipkelengye törölközőszettek férfias színben

Csipkelengye törölközőszettek fehér csipkés női

Több törölköző a webshopban >

Az ajándékok egyediségét növelhetjük a monogramozás lehetősége által. A gyönyörű kézzel hímzett betűk sokaságából választhatja ki a vásárló szerettei monogramját és ezáltal teheti egyedivé azt az ajándékot, amely a Csipkelengye „kezei” közül kerül ki. A keresztszemes hímzéssel készült monogram igazi éke lesz annak a textíliának, amely viseli gazdája nevének kezdőbetűit.

Fürdőköpeny újdonságok

Prémium minőségű darázsanyagból készült új fürdőköpeny modellünk. Puha frottír kapucnija illetve a frottírral szegélyezett nyakrész és a zseb is hozzájárul viselője kényelméhez. Praktikus viselet fürdés után, elalvás előtt az esti meghitt, romantikus hangulathoz.

Csipkelengye fürdőköpenyek

Csipkelengye fürdőköpenyek

Több fürdőköpeny és törölköző a webshopban >

Az uraknak Ajándékutalvánnyal is készültünk, hogy megkönnyítsük dolgukat a karácsonyi ajándékvásárlási „őrületben”. Ha tudja, hogy párja rajong a romantikus hangulatért, kedveli a csipkéket, a szép ágy- vagy asztalneműt, viszont Ön nem szeretne helyette választani, akkor nincs más dolga, csak megvásárolni a kedvesének szánt Ajándékutalványt, amelyet majd Ő ízlésének megfelelően használ fel webáruházunkban. A személyre szabott lehetőségek mellett még ünnepi díszbe is öltöztetjük kiválasztott termékeinket. Erre a célra találtuk ki a díszcsomagolás lehetőségét, ezzel is levéve az utolsó simítások terhét vásárlóink válláról.

Szeretnénk, ha Téli Kollekciónk azt a szeretetet és boldogságot közvetítené közönségünk felé, mint amilyen nagy elhivatottsággal és motivációval mi elkészítettük számukra. A legboldogabb pillanat számunkra, amikor a Csipkelengye is ott lehet Önnel és családjával a szeretet ünnepén a karácsonyfa alatt.

Boldog Ünnepet kívánunk nagy-nagy szeretettel!

Csipkelengye Csapata

Csipkelengye webshop

 Csipkelengye lakástextil webáruház
Amitől az otthon nemesebb lesz...

www.csipkelengye.hu

 Információk: 06 70/333-5373