Dalmoro Magyarország - Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés

Bemutatkozik a Dalmoro Budapest új luxus belsőépítészeti vállalkozása. Vezető tervező: Frederic Yves Moro.

Elérhetőség:

Web: https://www.dalmoro.co
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 44. Térképen
Mobil: +36 300 963 446
info@dalmoro.co

 

Frederic Yves Moro belsőépítész francia, olasz és magyar származását ötvözve egyedülálló eleganciát szeretne életre kelteni minden egyes tervezéskor. A Dalmoro a luxus belső terek létrehozására specializálódott, melyek kényelmet és stílust sugároznak. Legyen Ön háztulajdonos, üzletember, vagy ingatlanfejlesztő, elkötelezettek vagyunk álmai valóra váltásában és az elvárásai felülmúlásában. 

Csapatunk szenvedélyesen foglalkozik a belsőépítészet minden aspektusával a tervezéstől a kivitelezésig. Szoros együttműködésben dolgozunk ügyfeleinkkel, hogy pontosan megértsük igényeiket és létrehozhassuk egyedi elképzeléseiket. A Dalomoronak széles tapasztalata van a luxus otthonok, szállodák és kereskedelmi terek területén. Kiváló minőségú anyagokat és kiegészítőket használunk, hogy harmóniát és eleganciát teremtsünk. 

Cégünk elkötelezett a minőségi munka és a kifinomult részletek iránt. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől az átalakításig. Projektjeink során zökkenőmentes és stresszmentes élményt biztosítunk. Budapest gyönyörű kulturális örökségéből inspirálódunk, hogy lenyűgöző és egyedülálló tereket teremtsünk. Ha időtlen, merész, kortárs dizájnra vágyik, a Dalmoro itt van, hogy valóra váltsa álmait. 

Dalmoro Magyarország Facebook oldala →

Galéria

Cikkeink