A lakás Buda egy elegáns kerületében található. A megrendelő elsősorban egy modern, ugyanakkor meghitt hangulatú lakást képzelt el natúr színekkel és kortárs design bútorokkal. A Dalmoro Magyarország tulajdonosa Frederic Yves Moro egy francia-olasz-magyar gyökerekkel rendelkező belsőépítész, aki most Budapesten dolgozik és alkot. Tervezőstúdiója az átlagosnál is rövidebb idő alatt, mindössze 10 nap után adta át az otthon terveit. 

Natúr színekkel kortárs lakberendezés

Székekkel kombinált ülőgarnitúra

Frederic semmit sem bízott a véletlenre. Személyesen kereste fel Olaszországban és Franciaországban a bútorkereskedéseket és lakberendezési szalonokat, ahol felügyelte és koordinálta a tervezési és logisztikai feladatokat, illetve minden holmi Budapestre szállítását. 

Parketta halszálka mintával

Frederic Yves Moro belsőépítész

A nappali-étkező-konyha egységét a natúr színkombinációk, a változatos formájú bútorok és lámpák teszik hangulatossá. A halszálka mintás padló rajzolatához tökéletesen illik a földszínek harmóniája, és a minden részletében kárpitozott étkezőszékek vidám formája. 

Dalmoro Magyarország

Design étkezőszékek kárpitozott lábakkal

Különleges komód nappaliba

Modern kerek étkezőasztal és kerámia lakáskiegészítők

Fiókos sziget gardróbban

Egyedi tervezésű gardróbszoba

A megrendelő egy álom gardróbszobát is kért a tervezőtől. Az íves bútorajtók között egy szigetes elem is segíti az ékszerek, és apróbb holmik tárolását. A fürdőszoba szintén a luxus tervezést sugallja. Nagy tükörfeületek mellett merülhetünk el a térben álló kád habjaiban.

Réz fogantyú fürdőszoba bútoron

A márvány mintás zuhanyzóburkolat és a klasszikus hangulatú fürdőszoba bútor a réz fogantyúkkal elegáns egységet alkot. Frederic számára nagyon fontos a kiváló minőségű anyagok használata, ami a megrendelő költségvetésével is szinkronban van. 

Tükörfal fürdőszobában

Zuhanyzós fürdőszoba

Dalmoro Magyarország

www.dalmoro.co
 
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 44. 
 Mobil: +36 300 963 446
 info@dalmoro.co

Dalmoro logo