Egy Kis Lakberendezés - Kis Judit lakberendező

Munkáim során ügyfeleim életvitelét és ízlésvilágát tartom elsősorban szem előtt. Legfontosabb számomra megbízóim elégedettsége ezzel elősegítve egy olyan bizalmi viszony kialakulását, ami ennek a szakmának elengedhetetlen követelménye.

Elérhetőség:

Web: https://egykislakberendezes.hu

Mobil: +36 30 951 2765
info@egykislakberendezes.hu

Szolgáltatások:

Lakások-házak, üzletek, orvosi várok, vendéglátóhelyek tervezése és kivitelezése.

Kis Judit okleveles lakberendező vagyok. Vállalási területem tanácsadás esetén: Budapest és környéke. Tervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatban: az egész ország. 

Több éve velem dolgozó kivitelezőim segítségével, az általam tervezett helyiségek, komplett házak, vagy lakások teljes körű felújításának lebonyolítását is el tudom vállalni, mint tervezői művezető. A felújításra váró ingatlant távolléte esetén is kulcsra készen tudom átadni Önnek.

Lakberendezői szolgáltatásaim között szerepel külön-külön helyiségek tervezése például gyerekszoba, konyha, fürdőszoba, stb., de szívesen vállalok más jellegű munkákat is, például orvosi rendelő-váró, iroda, vagy üzlet tervezése.

Ügyfeleimnek a lakásfelújítás során, kedvezményes szaniter, csempe, meleg és hidegburkolat, konyhai gépek, valamint szaniter és lámpavásárlási lehetőséget biztosítok, helyszíntől függően, de többnyire ingyenes kiszállítással!

Amennyiben az itt látottak alapján úgy érzi, érdemes lenne lakberendező segítségét igénybe venni, akár a tervezés, akár a lakásfelújítás lebonyolításával kapcsolatban, kérje ingyenes árajánlatomat. 

Ha szeretne friss információkat kapni, látogasson el Facebook oldalamra 

Galéria

Cikkeink