Intelligens fűtőfólia egy költségtakarékos fűtési megoldás –Tervezéstől a kivitelezésig garanciákkal

Cégünk a Fűtőfólia Magyarország Kft. évek óta aktív és megbízható szereplője az infrafűtés piacának. Kiemelt szakterületünk a legmodernebb intelligens fűtőfilm rendszer.

Elérhetőség:

Web: https://intelligensfutofilm.hu
Cím: 7621 Pécs, Colonia Passage üzletház III. em Citrom utca 2-6. Térképen
Mobil: +36 20 568 8799‬
info@intelligensfutofilm.hu

 

Küldetésünk:

Bevezetni egy modern fűtési kultúrát, hogy az emberek környezetbarát módon és gazdaságosan fűtsenek.

Mi az intelligens fűtőfólia?

Az intelligens fűtőfilm vagy fűtőfólia tökéletes megoldás elektromos padlófűtés, mennyezetfűtés és falfűtés megvalósítására A fűtőfilm egy vékony alig 0,4 mm vastag (az alkalmazott rétegrenddel együtt is maximum 6 mm) speciális, összetett fólia. Tűzálló és szigetelő műanyagok között elhelyezett szénpaszta csíkokat (mely az infra sugárzásért felelős), ezüstpasztát, illetve réz szalagot (melyek a kiváló elektromos vezetésért felelnek) tartalmaz.

Az intelligens elnevezés pedig arra utal, hogy ha a fólia egyes helyeken egy bizonyos hőérték felé melegszik, akkor a villamos vezetési tulajdonsága megváltozik az anyagnak (megnő a fajlagos ellenállása, ami az áthaladó áram mértékének korlátozását idézi elő), így lecsökken az áthaladó áram mennyisége, így megakadályozva a túlhevülést és az esetleges tüzet, vagy anyagkárosodást. A régebbi fűtőfóliknál ez sajnos problémát jelentett. Működésének alapját tehát az infravörös sugárzás és az önszabályozó technológia adja. A két tényező kombinációja teszi lehetővé, hogy az infra fűtés korunk legmodernebb és egyik leghatékonyabb elektromos fűtési megoldása legyen.

A fűtőfilm előnyei közé tartozik a kedvező árfekvés, a takarékos üzemeltetés és a kimagasló komfortérzet, amelyet működése során biztosít.

Intelligens fűtőfólia

Legyen szó elektromos padlófűtésről, falfűtésről vagy mennyezetfűtésről, az intelligens fűtőfilm által létrehozott infra (hő)sugárzásnak köszönhetően, a meleg az egész lakást bejárja. A padló felmelegszik még falfűtés és  mennyezetfűtés esetén is. Ez pedig pontosan úgy történik, mint ahogy a nap felmelegíti a járdát vagy az aszfaltot nyáron. 
Hosszú, 30 évet is meghaladó élettartama alatt a fűtőfólia és az intelligens fűtőfilm nem igényel karbantartást. Nincsenek benne mozgó, kopó alkatrészek, így a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nulla. Telepítése gyors és nem jár különösebb bontási szükségletekkel, illetve utólag is telepíthető. Nem csak újépítésű házaknál alkalmazható, mert felújítást követően is beépítheti bárki az otthonába. 

Cégünk meleg otthon garanciát biztosít, amely garantálja, hogy ha kint -20 Celsius van, akkor is kellemes 25 Celsius fok lehet az otthonában! Működésünk alatt meghatározó szereplői lettünk az elektromos fűtésrendszerek piacának, és évről évre fejlődünk. 

Az intelligens fűtőfilm rendszerrel kapcsolatos folyamatot a felméréstől a telepítésen át végig szakszerűen, képzett szakemberek végzik.

Látogasson el oldalunkra, ahol további bővebb információt talál az intelligens fűtőfóliáról, garanciáinkról a fűtőfólia élettani hatásáról

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és személyesen is szeretné közelebbről megismerni termékünket, rendeljen egy intelligens fűtőfólia mintadarabot

Kövesd Facebook oldalunkat is!

Galéria

Cikkeink