Kiváló hővezetésű 100% tömörfa burkolatok padlófűtésre és fürdőszobába

Segítünk kiválasztani elsőre azt a burkolatot, amivel hosszú évekig elégedett lesz. Megmutatjuk milyen parketta illik otthonába, melyik alkalmas padlófűtésre és fürdőszobába.

Elérhetőség:

Web: http://www.tropusifaparketta.hu
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85. Térképen
Telefon: (36-1) 430-0150
Mobil: (06-30) 210-9920
studio@proximus.hu

A Trópusifa - Stúdióról

Cégünk az igényes belsőépítészeknek és tudatos építkezőknek kínál padlófűtésre alkalmas, kiváló hővezetésű, gyors hő leadású, tömörfa felületkezelt parkettákat széles választékban, termék mintával. A parketták mellett kínálatunkban, nagy választékban szerepelnek kültéri burkolatok is trópusi fából, famozaik, kókuszmozaik, rusztikus falburkolatok. Forgalmazzuk Tompa László iparművész különleges lámpáit is dobozait.

Hiszünk a szolgáltató, a megrendelővel valóban törődő kereskedelemben. A vevő minden kérésére odafigyelünk, és igyekszünk azt a legmagasabb színvonalon kielégíteni. Olyan nagy tradíciókkal rendelkező olasz gyáraknak vagyunk képviselői, amelyek magas minőségű, különleges parkettákat gyártanak. Termékeink ára arányos és összhangban van a parketták esztétikai és minőségi értékeivel. Ugyanakkor választékunk kialakításakor törekszünk arra, hogy mindig szerepeljen kínálatunkban jó minőségű, de alacsonyabb árfekvésű parketta is.

További, teraszburkolatokat bemutató oldalunk: www.otthonosteraszok.hu

Galéria