Lightmyhouse - Lámpa webáruház

Led lámpáink gyakorlatilag korlátlan felhasználási lehetőségeket hordoznak magukban. Használhatod otthonod bármelyik szegletében, hogy tökéletes enteriőrt alakíthass ki magadnak.

Elérhetőség:

Web: https://lightmyhouse.hu

info@lightmyhouse.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Mennyezeti lámpák

Mennyezeti csillár, mely lényegesen más mint a többi. Ez volt a koncepciónk, amikor megalkottuk termék kínálatunkat. Többféle stílusban és formatervezéssel rendelhetsz mennyezeti csillárt nálunk.  Szeretünk egy kicsit mindig előrébb járni a modern lakberendezés világában és olyan termékeket kínálni, melyekkel máshol nem találkozhatsz. Így alkottuk meg egyedi megjelenésű és különleges LED lámpáinkat, melyek dekorációként is kiváló alternatívát nyújtanak vásárlóink számára. 100% garanciát kínálunk minden termékünkre. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, hogy hosszú éveken keresztül tökéletesen kiszolgáljanak téged ezek a lehengerlően gyönyörű lámpa csodák.

Ezeket a lámpákat úgy terveztük meg, hogy hosszú élettartamuk mellett, rendkívül gazdaságos legyen a használatuk. Ebből következően kiválóan alkalmasak céges felhasználásra is. Irodák, éttermek, hotelek és vendéglátóipari egységek számára is remek lehetőségként szolgálnak, ha dekorálni vagy világítani szeretnénk. 

Fali lámpák

Amikor kiválogattuk fali lámpa kínálatunkat nagy gondot fordítottunk arra, hogy a kiszemelt termékek egyedi megjelenéssel dekorálják az otthonodat. Fali lámpáink remek alternatívát nyújtanak a folyosó vagy a közlekedő megvilágítására, de bátran használhatod a nappaliban is. Természetesen nem csak a világítás volt a cél, hanem az is, hogy egyedi megjelenésének köszönhetően remek dekorációs alternatívaként is megállja a helyét.

Galéria

Cikkeink