Köríves lámpa mennyezetre

Általában ugyanazokkal az unalmas formákkal kerülünk szembe, ha új mennyezeti lámpa vásárláson gondolkozunk. Legújabb cikkünkben elhoztuk nektek néhány igazán különleges és egyedi alternatívát, amely garantáltan a legigényesebbeket is leveszi a lábáról.

Az energiatakarékosság rendkívül fontos szempont, ezért minden itt látható lámpa LED technológiát használ. Továbbá, hogy egy kis pluszt is csempésszünk a kínálatba, minden lámpának fényereje és színhőmérséklete is egyaránt változtatható.

    1. Brutus Mennyezeti csillár

Kiváló alternatíva lehet a nappalidba, de még a hálószobádba is. Igazán egyedi megjelenésének köszönhetően az szinte biztosra vehető, hogy helyiség központi kifejező elemévé válik.

Íves vonalú lámpa nappaliba

    2. Glamour Arany Függő Világítás

Ha szereted az arany színeket a lakberendezés világban, akkor ezt a glamour hangulatú csillárt garantáltan imádni fogod. Használd bátran a nappalid vagy éppen az étkeződ megvilágítására.

Egymásba fonódó körök lámpa étkezőbe

    3. Modern Kreatív Mennyezeti Lámpa

Szintén egy gyönyörű arany mennyezeti lámpa, de egy kicsit eltérő stílusban, mint amit függőlámpák esetében már megszokhattunk.

Pendant arany színű lámpa étkezőbe

    4. Csillagos Gyerekszoba Led Csillár

A gyerekszoba végre kiemelt szerepet kaphat a világítást illetően. Csillagok őrzik gyermekeink gondtalan álmát:) Természetesen a színhőmérséklet és a fényerősség változtatható.

Csillag mintás lámpa hálóba

    5. Meseszép Modern Mennyezeti Csillár

Egy szintén rendkívül különleges led lámpa, mely könnyen az otthonod ékkövévé válhat. Brutális teljesítményéből adódóan elsősorban a nagyobb nappalik enteriőrjébe ajánljuk.

Körívek játéka mennyezeti lámpa

    6. Hill Modern Mennyezeti Csillár

A hegyeket, mint design elemeket gyakran viszont láthatjuk a lakberendezők tervrajzaiban. Nem is csoda, hiszen rendkívül népszerű a természeti elemek ábrázolása a lakberendezés világában. Miért is ne köszönhetne vissza a hegy minta, a mennyezeti lámpánkon is?

Nagy méretű mennyezeti lámpa nappaliba

    7. Modern Led Mennyezeti Csillár Absztrakt Alakzattal

Modern, absztrakt vonalvezetés figyelhető meg egy lehengerlően gyönyörű mennyezeti lámpánál. Otthonod bármelyik helyiségébe remek választás lehet.

Hálószobai modern mennyezeti lámpa

    8. Geometriai alakzatú mennyezeti led lámpa

A geometrikus stílus lenyűgöző formákat alkot a modern belsőépítészet világában. Ehhez az irányzathoz igazodik a geometriai alakzatú mennyezeti csillár is, ráadásul, milyen dekoratív formában teszi ezt meg!

Fekete keretes lámpa hálószobába

    9. StarLight Gyönyörű Gyerekszoba Lámpa

Ismét a gyerekszobát gazdagíthatjuk ezzel a lehengerlően gyönyörű mennyezeti lámpával. 

Csiggal díszítésű kerek mennyezeti lámpa

    10. Caesar Mennyezeti LED Lámpa

Végezetül pedig, elhoztunk nektek egy olyan mennyezeti lámpa alternatívát, amely tipikusan a modern enteriőr számára kínál ízléses dekorációs és világítási lehetőséget. 

Hálószobai lámpa kör alakú

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk téged legújabb cikkünkkel. Az összes itt lévő termék megtalálható az alábbi elérhetőségen:

Mennyezeti lámpa