Mágus Műhely - Szabó Gabriella lakberendező

Családi házak, lakások, irodák tervezését, berendezését vállalom sok tapasztalattal, megfelelő figyelemmel. Inspiráló, jó szellemű környezet létrehozása, jó térszervezés - ez a célom.

Elérhetőség:

Web: https://www.magusmuhely.hu
Cím: Budapest, Térképen
Mobil: 06 20 491 9830
szabo.gabi@magusmuhely.hu


Házhoz szállítás:

Ha már a világban nincsen rend, legyen az otthonodban. A megérkezés, a felszabadult játék és a feltöltődés tere legyen...

A Mágus Műhely - Szabó Gabriella lakberendező vezetésével - lakások, családi házak, irodák megtervezését, belsőépítészeti kialakítását és berendezésének megvalósítását vállalja. Visszatérő ügyfeleink és díjnyertes pályázati munkáink igazolják cégünk megbízhatóságát és szolgáltatásaink magas minőségét. Online tervezést, tanácsadást is vállalunk, ezért az országon belül és a határon túl ily módon tudunk közreműködni lakás vagy iroda kialakításában.

Amikben jók vagyunk: Lakberendezés, Irodatervezés, 3D látványtervezés, Home Staging.

Költséghatékony irodát tervezünk, ahol az alkalmazottak jó kedvvel dolgoznak. Segíthetünk nagyteres irodák tökéletes kihasználásában, az arculat helyes megjelenésében, technikai sziget kialakításában, elektroszmog mentes munkahelyek létrehozásában, irodai üléssel kapcsolatos tanácsadásban, a megfelelő akusztika és világítástechnika kialakításában, ergonómikus, zöld iroda kialakításában.

Maximálisan törekszünk arra, hogy Ön elégedett legyen a végeredménnyel. Fotorealisztikus 3D tervet készítünk, mely pontosan olyannak mutatja meg a teret, amilyenné szeretnénk hogy váljon. A tervek elkészítése után költségbecslést készítünk,  így elkerülhetők a nem várt kiadások.

Látogasson el Facebook oldalunkra is! 

Galéria

Cikkeink