Senia Group - Design radiátor webshop

Különleges szobai és fürdőszobai design radiátor webshop, ahol sokféle méretben és rengeteg színből választhatod ki a vadonatúj radiátorod.

Elérhetőség:

Web: https://design-radiator.hu

Mobil: 06 30 525 5005
info@design-radiator.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Az ország legnagyobb design radiátor választékát találod meg a www.design-radiator.hu webshopban. A radiátorok alapvető fűtő funkcióján túlmutató, stílusos megjelenésükkel ezeket a gépészeti elemeket a lakás meghatározó díszévé emelte. A háza, vagy lakása minden egyes helyiségébe felszerelhető design radiátorok a legváltozatosabb formákkal és színekben rendelhető. Kategóriáikat tekintve lehetnek luxus kivitelű radiátorok, fürdőszobai törölközőszárítós kivitelűek, tagos, lap, vagy éppen elektromos változatok. Anyagukat tekintve, acél, öntöttvas, fa, kő, krómozott, réz vagy éppen tükör bevonatúak is lehetnek. A Senia Group választéka kiterjed az előszobai, gyerekszobai, a festhető a világító és az infra radiátor típusokra is. 

Válassza ki a webshopból az Önnek legjobban tetsző modellt, és néhány kattintással máris elkészítheti az árkalkulációt. Megrendelését követően a termékeket házhoz szállítjuk. 

Galéria

Cikkeink

Design Fan-Coil radiátor helyett

Design Fan-Coil radiátor helyett

Ventilátoros radiátorok új generációja! Rá sem lehet ismerni ezekre az nem mindennapi fűtőtestekre. Hőszivattyúhoz is használható.
Törölközőszárító radiátor padlófűtéshez

Törölközőszárító radiátor padlófűtéshez

A padlófűtés népszerű fűtési módszer, ideális a kőburkolattal ellátott helyiségekben, így a fürdőszobában és a konyhában is. Válassz hozzá törölközőszárító radiátort is, mutatjuk a választékot!