Új fürdőszoba tervezésekor vagy meglévő átalakításakor előbb-utóbb a fűtőtest kiválasztásához is eljutunk. A burkolatba beleszerettünk, a szaniter gyönyörű, megfelelő a nagysága, a lámpák is pont elég fényt adnak, és mindezt egy otromba radiátorral kell elrontanunk ami ráadásul még látható helyen is lesz? Ezen a problémán számos tervező dolgozott, és éppúgy mint minden más lakberendezési kiegészítőnél újragondolták a lehetőségeket.

Stílusos, trendi és a megálmodott fürdőszobai elképzelésekhez legjobban igazítható izgalmas és különleges design radiátorok kerültek a piacra, ahol a funkciót formatervezett köntösbe csomagolták. A törölközőszárító funkción túl polcos, vagy tárolóelemekkel is kiegészültek ezek a gyönyörűségek, nem is beszélve a ledes megvilágításról. Nem csak a szívet a fürdőszobát is melegséggel fogja eltölteni...

A Lakberinfo most a Senia Group által webáruházban forgalmazott radiátoraiból válogatott:

Disco design radiátor

Disco radiátor

Igen közkedvelt aszimmetrikus fürdőszobai radiátor, mely egy új forma. Lapos csövei úgy vannak kiképezve, hogy oda-vissza áramlik benne a meleg víz. Praktikussága abban rejlik, hogy oldalról könnyedén rácsúsztatható a törölköző. Teljesítménye miatt nem csak törölközőszárító, hanem fűtőtest is. A radiátor színével azonos szelepek is elérhetőek hozzá. Kapható meleg vizes rendszerre, elektromos kivitelben és vegyes üzemben is. 

Joker radiátor

Egy igazi újdonság a fürdőszobai radiátorok körében! Kihajtható elemeinek köszönhetően, nem csak a törölköző szárítására alkalmas, de ruhaszárítónak is tökéletes. Pillanatok alatt megszárad rajta frissen mosott ruha, hiszen a kihajtott elemekben is áramlik a meleg víz. Persze helyigénye is van, mert a kihajtható részek miatt a radiátor mélysége jelenősen nagyobb, mint egy átlagos törölközőszárító radiátoré. A RAL Classic színskála színeiben is és króm felületkezeléssel is rendelhető.
 Romeo design radiátor

Romeo radiátor

Igazi minimál stílusú, szögletes radiátor, mely nem a derékszög-párhuzam jegyében készült. Modern, játékos és dekoratív törölközőszárító. A szellős csőelhelyezések miatt, a törölköző felhelyezése igen egyszerű. Minden fűtésrendszerre csatlakoztatható, hiszen létezik elektromos, meleg vizes és vegyes üzemű kivitelben is. 

Excellence üvegradiátor

Bámulatos üvegradiátor, ami kizárólag elektromos kivitelben készül. A fűtőszálak integrálva vannak az üvegbe és láthatatlanok, mint az autók szélvédőjében. Létezik víztiszta és füstüveg kivitelben is, bár az ára meglehetősen borsos.
 Gemkapocs alakú design radiátor

Graffiti radiátor

Pop Art stílusú nagyon karakteres radiátor. A gemkapocs ihlette alkotóját. Álló és fekvő elhelyezése is lehetséges, bár fürdőszobában, ha törölközőszárítónak szeretnénk, akkor a vízszintes kivitelt javasolnánk. RAL színekben és krómozott felülettel is elérhető ez a dekoratív olasz design radiátor.
 Labyrinth design radiátor

Labyrinth design radiátor világos színben

Labyrinth radiátor

Igazi mestermű, senki fel nem ismerné, hogy amit lát, az egy radiátor és nem egy dekorációs elem. A látványár hátsó LED világítással lehet fokozni, ami nagyon romantikus hangulatot biztosít a fürdőszobában. Ára viszonylag magas, de egy luxus fürdőszoba megérdemel egy ilyen gyönyörűséget!
 Relax design radiátor

Relax radiátor

Valójában egy egyszerű álló lapradiátor, aminek a jellegét a görög motívummal készült törölközőtartó adja meg. Klasszikus fürdőszobák közkedvelt radiátora, hiszen nem csak törölközőszárításra, de fűtésre is kiváló. Mivel a RAL Classic színskála minden színében elérhető, ezért tökéletesen illeszthető szinte minden fürdőszoba színéhez.

Stretch design radiátor

Stretch design radiátor fehér

Stretch radiátor

Törölközőszárító radiátor aminek a felső részén polc található, ahova a tiszta törölközők is felkerülhetnek hajtogatva. LED világítással is elérhető, ami egy esti nyugtató fürdőnél fantasztikus hangulatot áraszt. Rendkívül érdekes és mutatós radiátor azoknak, akik kedvelik a különleges formákat, megoldásokat.

 Polcos design radiátor

Polcos design radiátor

Vörös G radiátor

Polc és radiátor egyben. Fürdőszobák és gardróbok közkedvelt radiátora. Érdekes megoldása a törölközőszárítónak, igencsak formabontó fűtőtest. Hátránya talán csak annyi, hogy kozmetikumokat és más hőre érzékeny dolgokat nem szabad elhelyezni a polcokon...

 A design radiátorok forgalmazója:

 Senia Group Design radiátorok

 

WEBÁRUHÁZ - 0-24 ÓRÁIG!

www.design-radiator.hu

Ügyfélszolgálat: 06 30 525 5005

Ügyfélszolgálat munkanapokon 08:00 - 20:00 óráig

hétvégén és ünnepnapokon: 08:00 - 13:00 óráig

Az ország egész területére szállítunk!

If you speak English, please call: + 36 30 525 5005

EU countries: www.the-radiators.com