Piano design radiátor bézs

Azonban a részletek pontosabb ismerete elengedhetetlen. Nem az a legfontosabb, hogy melyik radiátor megfelelő a hőszivattyúhoz, hanem az, hogy milyen hőszivattyúra van szükség a radiátorok hatékony működtetéséhez. A legtöbb hőszivattyú márkának vannak olyan típusai, melyek használhatók radiátoros fűtésrendszereknél is. Ilyen márkák például: Hisense, Toshiba, LG, Daikin, Panasonic, vagy az R290 gázzal működő, kimondottam magas hőfokú vizet előállító hőszivattyúk, mint a Terralux és a Power World.

Fekete design radiátor

Kacsatojás kék design radiátor

Hullámos design radiátor nappaliba

A hőszivattyú által előállított víz hőmérséklete szintén kulcsfontosságú tényező. Az ideális hőszivattyú az, amely 55-60°C-os vizet képes biztosítani a radiátoros rendszerekhez. Ezt az értéket figyelembe kell venni, mivel a jelenleg elérhető kondenzációs kazánok is ezen a hőmérsékleten működnek. Ennek eredményeként szinte minden radiátor típus kompatibilis lehet a hőszivattyúval, legyen szó szobai radiátorokról vagy törölközőszárító radiátorokról.

Haéványsárga minimál radiátor hőszivattyúhoz

Kivételt képeznek az öntöttvas radiátorok, mert nagy a vízterük és emellett jóval lassabban melegszenek fel.A Senia Group oldalán számos kiváló minőségű és csodás megjelenésű radiátor található, akár alacsony hőmérsékletű rendszerekhez is: www.design-radiator.hu 

Senia Group radiátor webshop

SENIA Design radiátorok
webáruházból

www.design-radiator.hu

Ügyfélszolgálat: 06 30 525 5005