SOTER-LINE Oktatási Központ

Lakberendező OKJ tanfolyam 3D látványtervezéssel. Oktatási Központunkban közel 10 éve képezzük profi tanárok segítségével a Lakberendező szakma iránt elhivatott tanulókat.

Elérhetőség:

Cím: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. Térképen

Weboldalunk: https://www.soterline.hu/okj-tanfolyamok/lakberendezo-tanfolyam/

Telefon: +36 1 887 2352
info@soterline.hu

Gyakorlott oktatóink által kiváló lakberendezőkké válnak, akik magasan az átlagfizetés felett keresnek, hiszen óriási igény van a jó szakemberekre. Tanfolyamunk tartalmazza a 3D tervezés oktatását is Archline XP programmal, szakértő oktatókkal! 

Ha érdeklődik a belsőépítészet, a lakberendezési kultúra iránt, és szeretne átfogó szaktudást elsajátítani, hogy a legjobb szakemberek közé kerüljön, akkor képzésünk tökéletes hely az Ön számára. Jelentkezzen tanfolyamunkra, ahol megtanulhatja, hogyan kell megtervezni családi házak, irodák, lakások belső építését és berendezését!

Tovább a SOTER-LINE Lakberendező képzés aloldalra >

 

Galéria

Cikkeink

Lakásból otthon? - Légy Te a varázsló!

Lakásból otthon? - Légy Te a varázsló!

A praktikum, a harmónia, a kényelem, valamint a kreatív megoldások összessége a lakásból igazi OTTHONT varázsol. Légy Te a varázsló, aki lakberendezőként megvalósítja álmait és szebbé alakítja környezetét!
Az édes otthon nem a véletlen műve

Az édes otthon nem a véletlen műve

Számtalan stílus közül lehet válogatni, amikor egy lakás vagy ház kerül berendezésre. Sokan lakberendező segítségét kérik, hogy minél jobban ki tudják használni a tér adta lehetőségeket és megtalálják a hozzájuk legközelebb álló stílust.