Szőnyegország - Szőnyeg, parketta, függöny, lakástextil

Modern és kézicsomózású szőnyeg, függöny, burkolat és lakástextil kis- és nagykereskedelem exkluzív kiegészítő márkákkal mint a Guy Laroche és Joop.

Elérhetőség:

Web: http://www.szonyegorszag.hu
Cím: 8315 Keszthely-Gyenesdiás, Kereskedők u. 10. Térképen
Telefon: 06 83/516-052
info@pfloor.hu

A P-Floor Kft-t közel 25 éve családi vállalkozásként alapítottuk, majd az évek folyamán a szőnyeg, lakástextil szakma egyik ismert szereplőjévé váltunk. Szőnyegország márkanév alatt saját bemutatótermet üzemeltetünk, emellett pedig nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk. Keszthelyen található a központunk, ahol 1000 m2-en áruház működik, 1000 m2-en pedig a nagykereskedelmi tevékenység bonyolódik, illetve itt található a logisztikai központ is.

A lakásbelsők burkolatainak széles palettáját kínáljuk vásárlóinknak. Az egyszerű anyagoktól a luxus termékekig, szinte minden kategóriából ízelítőt adunk, vagy azonnal raktárról, vagy minta után rövid határidővel. Igény esetén helyszíni lakberendezési tanácsokkal segítjük vevőink elképzelését megvalósítani. Szakembereink az egész ország területén több éves tapasztalattal és rengeteg referenciával rendelkeznek. Kisebb lakóházaktól kezdve a panziókon, szállodákon át a kastélyokig, minden elképzelést meg tudtuk valósítani.

Keszthelyi áruházunkban elkészült egy, az országban egyedülálló- exkluzív bemutatóterem, ahol keleti kézicsomózású gyapjúszőnyegekben, illetve különleges lakástextilekben, függönyökben, sötétítőkben gyönyörködhetnek vevőink, partnereink. Folyamatosan követjük a lakástextil trendet, állandó éves kollekciókkal dolgozunk, az árainkkal alkalmazkodunk a piac igényeihez.

Galéria