Az alkotások úgy vannak megkomponálva, hogy visszatükrözzék a környezet forma- és színvilágát: tehát a kép a belsőépítész által megálmodott stílust erősíti a falon, így kivételes, az adott környezetbe illeszkedő díszítő elemmé válik. A munkák széles palettát ölelnek át: látványok, arculati színek, trend irányvonalak, belső terek, mindezek speciális eljárásokkal elkészítve – stíluskorlát nélkül.

Lambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festmény

Megrendelőink elsősorban olyan cégek vezetői és magánszemélyek, akik számára fontos a minőség mellett az egyediség, a megfelelő ár, és akik olyan képeket szeretnek felhelyezni a falra, ami róluk szól és egyedül csak náluk látható. Ők azok, akik fontosnak tartják azt, hogy a falaik ne maradjanak üresek, illetve, hogy a képeik egyedi stílusúak legyenek, ugyanakkor a belső tér image-ét is tükrözzék. A Lambing Pictures Collection neve és az elvégzett munkákról való vélemények mindenhol pozitív, a képek, és a műalkotások fogadtatása szintúgy az országos elismerést tükrözi és további keresletek felé mutat.

Lambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festmény

Árak, konkurencia:

A magyarországi árakat természetesen több tényező is befolyásolja, ezek függhetnek a megrendelés nagyságától, piaci trend, irányvonalak, egyedi anyagok felhasználásától, ám ami különleges, hogy az ár minden esetben mégis kedvezőbb, mint egy „hagyományos” műteremből vásárolható alkotás ára. A konkurenciáról: Vannak festők, galériák, egyéb képzőművészek, fotósok is, ám kevesük tudja az igazán nívós, a megrendelő maximális ízlését és igényét kielégítő műalkotást ötvözni az egyedi technikával, a piacképes árral, valamint a gyors és minőségi elkészítéssel.

Lambing Alex egyedi festmény

Lambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festmény

Lambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festmény

Amit tudni érdemes még a Lambing Pictures Collectionról-ról:

A képek készítésekor többféle anyag kerülhet szóba. Az alaptechnikám canvas-mixed media vegyes technika vászonra. Általában vakrámára feszítve doboz képeket készítek. Ha a motívum engedi, a nagyobb méretű képeimet mozaikszerűen szoktam elkészíteni. Persze használok más egyéb speciális technikákat pl.: selymet és művészpapírt is, mindez igény szerint változik. Garancia természetesen van: mindez egyedi szerződések függvénye.

Lambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festményLambing Alex egyedi festmény

Legnagyobb szállodai referenciák:

Mercure Budapest City Center **** - New York Palace Boscolo Luxury Hotel *****
Hotel Aurum Hajdúszoboszló **** - Boutique Hotel Civitas Sopron ****
Balneo Hotel Zsori **** - Anna Grand Hotel Balatonfüred ****
Bristol Hotel Budapest **** - Hold Hotel Budapest ****
Crocus Gere Hotel **** - Hilton Visegrád ***** (tervezés alatt).)

Várom érdeklődésüket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: 00-36-70-265-30-26

www.lambing.hu

Lambing Alex

Lambing Alex egyedi festmény