IDdesign festmény, vászonkép, poszter

Az IDDesign sokféle és színes modern lakberendezési kiegészítője segít abban, hogy a nappalink, és egyéb helyiségeink a végleges formájukat vehessék fel. A dán bútortervezők remek darabjai mellett dán kortárs festők alkotásai is gazdagíthatják otthonunkat. Egy jól kiválasztott kép, uralkodó dekorációs eleme lehet egy térnek. Atmoszférát teremt, és eleganciát kölcsönöz az enteriőrnek. A modern festmények és képek és fotók kedvelői kedvükre válogathatnak a folyamatosan újuló, és bővülő kínálatból. Az eredeti festmények mellett vászonképeket, azaz az eredeti festmények vászonnyomatait is megvásárolhatjuk.

A képek kiválasztásakor több szempontot érdemes figyelembe venni. Először is a kép méretét. Térnövelő hatást érhetünk el alacsonyabb belmagasság esetén az álló képformák választásával. A fekvő formával pont az ellenkező hatást érjük el. Ha nagy szabad falfelületünk van bátran vegyünk nagyobb képet, ezzel igen komoly vizuális hatást érünk el. A képmagasság beállításakor válasszunk ki egy uralkodó síkot, amihez a magasságot igazíthatjuk. Ha ilyen nincs, mérjük ki a távolságot, és vegyük alapul a kép méreteit, legyen ez a mértékegység.

A teljes hatás érdekében leginkább a képek színösszeállítására kell figyelnünk. Milyen színek közé kerül a kép, milyen falra, és vannak-e a képen olyan színek melyek a bútorokon vagy hangsúlyosabb kiegészítőkön is megjelennek. A kép esti, látványos kiemelésére használhatunk képmegvilágító lámpát, irányított kis méretű reflektort, vagy a padló felől irányított fényt.

IDdesign festmény, vászonkép, poszter

 IDdesign festmény, vászonkép, poszter

Elérhetőség:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 06 23/444-707

Nyitvatartási idő: Hétfő-Szombat: 10-20-ig, Vasárnap: 10-19-ig

www.iddesign.hu