Mivel dekoráljuk? Hogyan nyűgözzük le vele az érkező vendégeket? White Wall War egyedi képekkel!

Pop art dekoráció

Legtöbbször ez a kanapé, az ágy, az ebédlőasztal mögötti tátongó üres falfelület, ahol mindenképpen egy grandiózus méretű dekoráció adhatna lenyűgöző hatást. Ezt a problémát hivatott megoldani a White Wall War webkatalógus, ahol az egyedi tervezésű, vászonra nyomtatott faliképek mérete 2 m x 1 m, így nagyobb és látványosabb eredményt érhetünk el modern képekkel. 

Retro design faldekoráció

Bika faldekoráció

Egyedi faldekoráció nappaliba

Nappali faldekor

Egyedi portré nyomtatott változatban

A tervező igyekezett kilépni az itthon megszokott tucat stílus keretei közül és nyugatabbra tekintő egyedi katalógust létrehozni. A megrendelők nemcsak a kép méretén, hanem főbb színein is változtathatnak előzetes egyeztetés alapján, hogy a végeredmény tökéletesen harmonizáljon a kép környezetéül szolgáló helyiséggel. Ha a katalógusban nem talál megfelelő dekorációt, egyedi ötletek megvalósítása is lehetséges, akár a megrendelő portréját is szerkesztve, különböző stílusokba ültetve.

Warhol stílusú képek

Pop art stílusú dekoráció

Faldekoráció ötletek

Nonfiguratív képek

Képregény dekoráció nappaliba

A képek vektoros képek így a kontúr vonalak mindig éles határvonalakat eredményeznek nyomtatáskor. A White Wall War megtervezi Önnek álmai tökéletes faldekorációját, a Printzone Kft. – nek köszönhetően pedig minőségi vászonra nyomtatva, minőségi fakeretre feszítve, - 2 tartó osztással bővítve a tökéletes stabilitás érdekében - juttatja el az Ön otthonába.

Képek már a megrendelők nappalijában...

White Wall War képek

White Wall War képek WOW

 Képek nagy választékban rendelhetők az alábbi weboldalon. Kérje egyedi ajánlatunkat!

White Wall War képek

www.whitewallwar.hu

Telefon: +36 20 453 6421