Solthy Viktória festmény

A szintén a Maxcityben található Rio Design üzletével karöltve és évek óta szorosan együttműködve összesen több, mint 340 m2 kiállítótérben kínálja a kortárs lakberendezési trendekbe illő festmények, nyomatok, faliképek, dekorációk széles tárházát, kezdve a teljesen egyedi, egyszeri és megismételhetetlen alkotásoktól a kis szériás darabszámú home decor képekig, illetve nyomatokig.

A galéria vásárlóközpontú szemlélete egyedülálló vonalat képvisel a lakberendezési szcénában, hiszen a kiállított alkotások mellett teljesen a megrendelő igényeire szabva is készítenek festményeket, így az adott enteriőrbe legjobban passzoló alkotás valósulhat meg.

Svia kép

Egyedi festőtechnika

Solthy Viktória képe

Geometrikus minta

Svia Galéria

Rio Design festmény

Egyedi kép a Svia Galériából

Dekorkép

Fényes felületű festmény

Egyedi technika Svia

Solthy Viktória festményei

Kép étkezőbe

Háromrészes kép étkezőbe

 

Jellegzetes Solthy Viktória kép

Festmény kanapéhoz

Női arckép

Vásárlói számára mintegy vizuális garanciaként a galéria felajánlja, hogy látványtervbe illeszti a leendő képet, akár több szín, illetve méretverziót is, ezáltal a döntésben is segít, valamint láthatjuk, nagyjából hogyan fest majd az enteriőrünk a képpel a falon. Természetesen van aki a „meglátni és megszeretni” elv híve, azonban a galéria tapasztalatai azt mutatják, hogy a megrendelők 90 % -a kihasználja a lehetőséget és egyedi méretben, egyedi színvilággal, sőt akár teljesen egyedi kompozícióval rendeli meg a galéria kínálatából a neki legjobban tetsző darabot.

A fémes hatású képek egy nagyon egyedi, különleges technikával készülnek, mely mögött hosszú évekig tartó kísérletezés áll. A nagy méretű, impulzív, élénk színeket felvonultató női portrék szintén figyelemfelkeltő elemei lehetnek az adott térnek, legjobban a nagy falfelületeken, nagyobb terekben mutatnak igazán. A galéria nyitott teljesen más stílusból kiinduló elképzelések elkészítésére is.

Portré festmény

Solthy Viktória painting

Virág festmény

Festmény kandalló fölé

Színes virágok kép

Fémes pöttyök

Modern festmény

Többször volt önálló kiállításuk a budapesti Hotel InterContinentalban, alkotásaikkal rendszeres résztvevői a hazai szakmai kiállításoknak, rendezvényeknek, számos magazin, cég vagy produkció kéri fel képeiket fotózásokra, reklámfilm és filmforgatásokra. Rendszeresen jelennek meg különböző lakberendezési magazinok, és online portálok, blogok hasábjain.

Rio design logo
www.riodesign.hu
Email: info@riodesign.hu
Telefon: 06 30 249 4496

Svia Galéria logo

www.sviafalikepgaleria.hu
Email: info@sviafalikepgaleria.hu
Telefon: 06 70 656 8714

Svia Galéria

Solthy Viktória festmények

Svia Galéria