Medencefedés

A felhőtlen csobbanás élménye 30 éves szakmai tapasztalattal számodra is elérhető.  Akár beltéri, akár kültéri medencével rendelkezel vagy éppen a tervezés fázisában vagy, a medence funkcióján, alakján, nagyságán és elhelyezkedésén túl a medencefedés is az elsődleges kérdések között szerepel. A jó hír pedig, hogy létezik egy igazán kényelmes megoldás, mely számtalan előnyével jóval túlmutat az egyszerű ponyvázásnál.

Medencefedés gombnyomásra

Mit szólnál hozzá, ha fáradtság nélkül, csupán egyetlen gombnyomással megoldódna a medence takarás problémája? Az automata, rolós medencefedés a Te igényeidhez igazodik, hiszen: sokféle beépítési lehetőséget kínál, akár utólag is beszerelhető, kiválaszthatod az enteriőrbe leginkább illeszkedő színt és anyagot.

A variálható megoldások mellett akár 70 százalék energiamegtakarítással is számolhatsz, hiszen kevesebb friss víz és vegyszer utántöltésére lesz szükség. A redőnylamellák a gondos tervezésnek köszönhetően akár 15 évig is megőrzik tulajdonságaikat és a fólia takarókhoz képest jóval ellenállóbbak a klórral és az UV-sugárzással szemben, így hosszú időre elfelejtheted a vízbe hulló falevelek, bogarak és ágak jelentette bosszúságot.

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata beltéri

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata kültéri

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata alakítható

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata merev UV álló

Rollotop medencefedés és medencetakaró színminta

Testre szabható megoldások

Spórold meg a takarításra fordított időt és élvezd a hűsítő habokat vagy használd ki a szolár lamellák előnyeit, melyek 8 fokkal is képesek megemelni a kültéri medence vizének hőmérsékletét, így akár még októberben is élvezheted a kellemesen simogató hullámokat.

A 30 éves gyártási tapasztalatnak köszönhetően a rolólamellákat olyan technológiával zárják le légmentesen, mely tökéletes biztonságot jelent a kisgyermekek és a háziállatok számára is, mivel így a medencetakaró tutajként úszik a vízen.

Álmodd meg a felüdülés és a wellness szigetét otthonodban és bízd a legjobbakra, hogy mindez ne jelentsen plusz fáradozást vagy költséget számodra: válaszd a Rollotop® automata medencetakaróit!

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata kültéri medencéhez

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata kültéri fehér

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata beltéri fehér

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata törtfehér

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata kerek medencéhez

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata széles medencéhez

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata fagyálló

Rollotop medencefedés és medencetakaró automata részlegesen nyitható

A Rollotop® már 1999 óta bizonyítja Európa szerte, hogy a minőség, az esztétikum és a praktikum a gondos műszaki tervezéssel kéz a kézben jár. Tapasztald meg az elérhető luxus felemelő élményét mindennap!