Nyáron kiemelten fontos gondoskodni a megfelelő folyadékpótlásról. „A megfelelő hűtőtáska kiválasztása nem könnyű feladat, mivel ezt egyáltalán nem egy szezonra választja ki az ember. Éppen ezért a döntés meghozatala előtt először is tisztázni kell magunkban, hogy milyen kapacitásút, illetve milyen tudásút szeretnénk használni” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere. Hozzátette: vannak ugyanis már olyan készülékek is, amelyek az ételek melegen tartására is alkalmasak. 

Sencor hűtőtáska

A Sencor kínálatában az SCM 2130 és az SCM 1122 jelenti a belépő szintet. Ezek 22, illetve 30 literes kapacitással rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a legkisebben akár 15 darab félliteres alumínium dobozos üdítő is elfér. A nagyobb kapacitású pedig 12 darab 0,5 literes alumínium dobozos, valamint két darab kétliteres PET-palackos üdítő tárolására szolgál. Mindkét hűtőtáskát erős hűtőelemmel és hatékony hőszigeteléssel látták el. Ennek köszönhetően ezen hűtőtáskák belsejében a hőmérséklet akár 20 Celsius fokkal alacsonyabb lehet a külső hőfoknál. 

Modern ételhűtés autóban

Bár az SCM 1122-es klasszikus autós hűtőtáskaként funkcionál, az SCM 2130 nemcsak a személyautóban, hanem akár a nyaralóban, vagy a hétvégi házban is használható a 220V-os csatlakozó révén. Ez a készülék viszont nemcsak az italok, vagy élelmiszerek melegítésére alkalmas, ugyanis akár melegíteni is lehet vele a behelyezett finomságokat egészen 60 Celsius fokos hőmérsékletig. 

Sárga hűtőtáska

A nyári melegben bevethető hűtőtáskák táborát gazdagítja a Sencor SCM 2224BL-EUE3, amely a legtökéletesebb kiegészítője lehet egy piknikezésnek, strandolásnak, vagy autós utazásnak. A 24 literes belső térrel rendelkező hűtőtáskába hat darab 1,5 literes, vagy 5 darab 2 literes üdítőspalack helyezhető el és a duális működtetési elvnek köszönhetően nemcsak szivargyújtóról, hanem hálózati kábelről is üzemeltethető.

„Az ideális autós hűtőtáska kiválasztásához tehát figyelembe kell venni, hogy hol, illetve, hogy mire szeretnék használni. Egy kizárólag a személyautóban rendelkezésre álló változat esetén már egy alap kivitel is elegendő lehet, de a minél rugalmasabb felhasználás, például a nyaralóban történő üzemeltetés terén érdemes lehet egy fejlettebb készüléket választani” – tette hozzá a szakember. 

Autós hűtőtáska

A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.